این پژوهشگر ضمن اعلام این خبر در گفتگو با خبرنگار مهر گفت : وقتی از شادی صحبت می کنیم تفکرعامه توقع دارد که مسئله ای خنده داری را بشنود و یا تجربه کند در حالی که این شادی ممکن است به احساس خوبی برگرفته از یک داستان و یا شنیدن قطعه ای موسیقی برگردد به همین دلیل معتقدم شادی ها در مناطق مختلف بنابر فرهنگ موسیقایی ریتم و آهنگ خاص خودشان را دارند.
وی در ادامه با ذکر نمونه درباره موسیقی شادی های ایرانی که در این آلبوم آمده است گفت : حدود 8 ساعت مجموعه ای تحقیقی بر موسیقی شادی های ایرانی آماده انتشاردارم که تنها یک ساعت و نیم از این موسیقی منتشر شده است به عنوان مثال در این آلبوم ذکر شادی از قطعات بی کلام متعلق به تالش کار شده ، از ترک های ایل تبار ساکن روستای فردقان استان مرکزی موسیقی "هالای" مربوط به آهنگ های عروسی را آورده ام در بخش دیگر رپرتوارهای "ولی رحیم" از شهره های کمانچه نواز شمال خراسان و همچنین نمونه ای از کارهای خنیاگرغرب کشور اثری از اسماعیل مسقطی موجود است که سال 76 آنها را جمع آوری کرده ام.
عضو کانون پژوهشگران خانه موسیقی در ادامه خاطر نشان کرد : در این مجموعه سعی کردم علاوه برگرد آوری موسیقی شادی های ایرانی تعریفی جامع از شادی در موسیقی ایرانی را ارائه کنم .
جاوید در پایان گفت : خیلی دوست داشتم کتابچه موسیقی شادی های ایرانی آماده می شد تا همراه این آلبوم راوانه بازار نشر می کردم اما نشد . ضمن اینکه سعی کردم جایی از موسیقی شاد سراسر کشور از قلم نیافتد البته موسیقی سمنان و کرمان در این مجموعه نیامده ولی امیدوارم در کارهای بعدی گنجانده شود.
نظر شما