۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۱:۳۷

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان مازندران:

۱۰۴ هزار مازندرانی تحت پوشش صندوق بیمه اجتماعی روستاییان هستند

۱۰۴ هزار مازندرانی تحت پوشش صندوق بیمه اجتماعی روستاییان هستند

ساری - مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر مازندران شمار افراد تحت پوشش این صندوق را ۱۰۴ هزار نفر بیان کرد و گفت: امسال نیز ۱۴ هزار نفر جذب می شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد ابراهیمی صبح سه شنبه در دومین جلسه شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران گفت: صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستاییان و عشایر استان مازندران از سال ۱۳۸۴ تا کنون به ویژه در چهار سال اخیر با برنامه ریزی های منظم موجبات امیدبخشی را در بین کشاورزان، روستاییان و عشایر فراهم آورد و سعی کرد با ترویج بیش از پیش فرهنگ بیمه‌ای، گام‌های مطمئنی در بهبود حیات اجتماعی استان برداشته شود.

وی با اشاره به اینکه نگرش و رویکرد نظام جمهوری اسلامی ایران به موضوع بیمه‌های اجتماعی در اصل بیست و نهم قانون اساسی، تعریف و تبیین شده است، تصریح کرد: صندوق اجتماعی کشاورزان روستاییان و عشایر به عنوان یکی از چهار صندوق بیمه گر اجتماعی زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اجرای این اصل تشکیل و شروع به فعالیت کرده است.

مدیر بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر مازندران با اعلام اینکه در استان ۱۰۴ هزار خانوار را زیرپوشش این بیمه قرار داده‌ایم، افزود: ۵ هزار خانوار از مستمری‌های بازنشستگی، ازکارافتادگی و فوتی برخوردار شدند و بیمه اجتماعی روستاییان استان از سال ۹۶ الی ۹۸ در جذب و عملکرد رتبه برتر را در کشور کسب کرده است.

ابراهیمی از اعزام بیمه شدگان صندوق به عنوان افراد زائر اولی به مشهد مقدس تحت عنوان طرح کرامت رضوی برای نخستین‌بار در کشور خبر داد و تصریح کرد: در سال گذشته ۲۰ میلیارد تومان پرداخت مستمری داشته‌ایم و شاهد افزایش چشمگیر حقوق و مزایا بودیم.

مدیر بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر مازندران بیان کرد: سهمیه تکلیفی استان در سال ۹۹ برای استان مازندران ۱۴ هزار فقره است که قرار است با اولویت اقشار آسیب‌پذیر و جامعه هدف کمیته امداد و بهزیستی انجام شود.

این مسئول ادامه داد: در استان ۱۱۰ کارگزاری فعال داریم که از این تعداد ۱۰۸ کارگزاری دارای قرارداد معتبر بوده که شامل ۳۶ تعاونی دهیاری، ۳۴ شرکت با مسئولیت محدود، ۱۸ تعاونی تولید روستایی، ۶ دفتر پیشخوان دولت و بخش عمومی، چهار شرکت سهامی خاص، سه تعاونی روستایی، دو شرکت تعاونی و تعاونی دهیاران، یک تعاونی عشایر، یک دهیاری و یک شرکت تعاونی هستند.

ابراهیمی در بخش دیگری به اقدامات انجام گرفته درباره کاهش احتمال ابتلاء به ویروس کرونا اشاره کرد و توزیع لوازم بهداشتی (ماسک، دستکش، مواد ضدعفونی کننده دست و سطوح و …) برای ارتقای سطح بهداشت کارکنان، کارگزاران و مراجعان دفاتر در حدود ۳۰ هزار لوازم بهداشتی، حذف کردن اخذ اثر انگشت از بیمه شده اصلی و یا افراد واجد شرایط تحت کفالت ایشان در تمام فرم‌های مورد استفاده در فرآیندهای بیمه‌ای، ارسال پیامک‌های بهداشتی به همکاران، بیمه شدگان و مستمری بگیران، توزیع ماسک و دستکش توسط کارگزاری‌های روستایی در بین بیمه شدگان و مستمری بگیران و راه اندازی سامانه پیامکی ۳۰۰۰۲۷ برای شناسایی بیمه شدگان و مستمری بگیران مبتلا به ویروس کرونا و ارائه تسهیلات (وام و بسته‌های نقدی و غیر نقدی) به بیماران را از اقدامات مهم در مقابله با ویروس کرونا اعلام کرد.

کد خبر 4929353

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • سعید IR ۱۵:۴۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۹
      0 0
      سلام مشکل جمع آوری بیمه عشایر با تامین اجتمایی حل کنید برای سابقه