به گزارش خبرنگار مهر، دبیرخانه فراخوان نقاشی و دل نوشته حوزه هنری انقلاب اسلامی استان بوشهر، طی بیانیه هیئتداوران، از بین ۱۸۰ اثر رسیده به دبیرخانه، ۱۳ اثر را در بخش نقاشی کودک و ۴ اثر را در بخش دل نوشته، به عنوان آثار برگزیده معرفی کرد.
براساس این گزارش، آثار رسیده با موضوعاتی نظیر مقابله با کرونا، خانواده کرونا را شکست میدهد، نوروز در خانه میمانیم شکلگرفته بود. «غلامرضا احمدزاده» و «عبدالمحمد انصاری» از هنرمندان مطرح استان بوشهر به عنوان داوران این فراخوان منصوب شدند.
طی داوری، اسامی برگزیدگان بخش نقاشی کودک و نوجوان، بدون اولویت به شرح ذیل است:
«فاطمه شورکی»، «پانیذ دهقانی» و «سارا انصاری» از بوشهر، «درسا مجیدنیا»، «فاطمه عابدی» و «فاطمه ظلی نیا» از دیر، «همایون کارخانه یوسفی»، «سارا آبای فینی» از تهران، «پرنیان امیری» از شهر کلمه، «سادنا سلاقی» از شهرستان گنبد کاووس، «شیدا احمدی خرم» و «محمد حسین غیب الهی» از برازجان، «کوثر لروند» از لرستان به عنوان برگزیدگان این فراخوان در بخش نقاشی کودک و نوجوان معرفی شدند.
همچنین «دنیا اسکندر زاده» از تهران، «آدرینا قدرتیان» از شهر اهرم، «کیانا حق شناس» از بوشهر به ترتیب نفرات اول تا سوم بخش دل نوشته کودک و نوجوان معرفی شدند. «سامان آرام بن» از یاسوج نیز مقام شایسته تقدیر را کسب کرد.
داور فراخوان نقاشی و دل نوشته کودک و نوجوان «کرونا را شکست میدهیم» با اشاره به آثار ارسالی در بخش نقاشی بیان کرد: سطح کیفی آثار بهطورکلی در درجه بالایی قرار نداشت و در مواردی کپیبرداری از نقاشیهای موجود در فضای مجازی بود و در مواردی نگرش کودک و نوجوان در اثر ارسالی، نشان از تأثیر منفی اخبار بر ذهنیات این سنین دارد.
غلامرضا احمدزاده ادامه داد: در پروراندن ذهن خلاق کودکان و نوجوانان به خصوص از طریق مدارس و آموزشگاههای هنری و سازمانهای فرهنگی که نقش اساسی را در این امر ایفا میکنند باید توجه ویژه داشت و نیاز به مطالعه بیشتر در زمینه آموزش کودک و نوجوانان است.
غلامرضا احمدزاده با اشاره به نحوه داوری آثار عنوان کرد: بررسی این آثار بر اساس مواردی همچون طراحی موضوع، اجرا و هماهنگی بین عناصر رنگ، رعایت ریتم اثر، پیام اثر، تمیزی و استفاده از تنوع رنگها انجامگرفته است.
داور فراخوان نقاشی و دل نوشته کودک و نوجوان «کرونا را شکست میدهیم» با اشاره به آثار ارسالی در بخش دل نوشته بیان کرد: آثار از نظر نوع نگاه و زاویه دید متنوع و از حیث سلامت نثر و زبان قابل تأمل و در معدودی قابلتحسین بود. با بررسی بسیاری از دل نوشتهها میتوان به استعدادهای نهفته ادبی در سطح جوانان و نوجوانان پی برد که در آینده و با شرایط مفید میتوانند شکوفا شوند.
عبدالمحمد انصاری ادامه داد: با خواندن بعضی از این دل نوشتهها که به داستان پهلو میزند ما را به آینده ادبی استان و کشور در این حوزه بیشتر امیدوار میکند و ضمناً این بخش کم و کوچکی از توان ادبی نوجوانان استان و کشور است و انتظار میرود در فراخوانهای دیگر میزان مشارکت به خصوص در مدارس چندین برابر گردد.
داور فراخوان نقاشی و دل نوشته کودک و نوجوان «کرونا را شکست میدهیم» با اشاره به نحوه داوری آثار عنوان کرد: بررسی این آثار بر اساس مواردی همچون خلاقیت ادبی، زاویه نگاه بدیع، و سلامت نثر و زبان مورد ارزیابی قرار گرفت.
نظر شما