ابراهیم حسنی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به افزایش تعداد بیماران بدحال مبتلا به کرونا در استان افزود: در روزهای گذشته افراد مراجعه کننده به بیمارستان طالقانی ارومیه و تعداد بیماران بدحال رو به افزایش است در حالی که در روز گذشته از ۶۴ بیمار بستری در استان ۱۲ نفر به طور مستقیم و با مراجعه به بیمارستان در بخش آی سی یو بستری شدهاند که این موضوع هشداری برای وضعیت بد پیشرفت بیماری است.
وی درباره روند بستری بیماران با سندرم حاد تنفسی در استان، گفت: روند بستری بیماران با سندرم حاد تنفسی از روز چهار فروردین سیر صعودی را طی کرده و به تعداد ۳۹۶ نفر رسید که این روند صعودی ادامه داشته و در تاریخ ۲۱ فروردین به ۴۶۸ نفر در استان افزایش یافت.
حسنی در ادامه افزود: روند بستری افراد از تاریخ ۲۱ فروردین که اوج پیک تعداد افراد بستری با سندرم حاد تنفسی در استان بود، به تدریج نزولی شده و به یک حالت پلاتو رسید به طوری که در تاریخ ۳ خرداد به تعداد ۲۲۷ نفر در استان کاهش یافت.
وی یادآور شد: اما متأسفانه از چهار و پنج خرداد شاهد سیر صعودی بودیم که این روند به ترتیب در شش خرداد ۲۸۱ نفر، هفت خرداد ۳۱۳ نفر، هشت خرداد ۳۰۰ نفر، ۹ خرداد ۳۱۳ نفر و ۱۰ خرداد ۳۰۰ نفر بستری با سندرم حاد تنفسی در استان است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی در خصوص افزایش تعداد تختهای آی سی یو در بیمارستان طالقانی ارومیه، افزود: با افزایش تعداد بیماران بدحال در ارومیه، تعداد ۱۰ تخت آی سی یو با تمامی امکانات به بیمارستان طالقانی ارومیه افزوده و راه اندازی شده است.
وی با بیان اینکه ۷۴ تخت آی سی یو در استان موجود است، بیان کرد: با تلاش رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان، حواله ۳۶ تخت و ونتیلاتور از وزارت بهداشت اخذ شده است که از این تعداد ۱۰ تخت تحویل گرفته شده و ۲۶ تخت دیگر باقی مانده است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان درباره بدحال شدن بیماران گفت: یکی از دلایل مراجعه بدحال بیماران به بیمارستانها، تأخیر آنها در مراجعه به مراکز بهداشتی و درمانی است، بیماران زمانی به بیمارستان مراجعه میکنند که وضعیت آنها وخیم بوده و شرایط برای درمان بیمار سخت شده است.
حسنی با هشدار نسبت به آغاز پیک دوم مبتلایان به کرونا در استان گفت: در پنج و شش روز گذشته تعداد افراد مبتلای به کووید ۱۹ در استان افزایش قابل توجهی یافته است که زنگ خطری برای شیوع دوباره بیماری بین آحاد مردم است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی درباره تعداد تستهای انجام شده بیان کرد: از اوایل خرداد تاکنون به طور متوسط روزانه ۴۷۱ تست در استان انجام شده است که این تعداد در برخی روزها به ۵۰۷ تست نیز رسیده است.
نظر شما