قهرمان شاهی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: گشتهای مشترک تعزیرات حکومتی به همراه بازرسان دیگر دستگاهها نظیر اتاق اصناف، سازمان صمت و مرکز بهداشت بر بازار نظارت میکنند، هرچند رسالت تعزیرات حکومتی رسیدگی به پروندههای تخلف است.
وی افزود: در حال حاضر اجرای طرح برخورد با عدم درج قیمت، برخورد با مخاطرات امر سلامت که دستورالعملهای بهداشتی را رعایت نمیکنند و نیز مقابله با احتکارکنندگان مواد ضدعفونی کننده و بهداشتی در دستور کار قرار دارد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه گفت: همچنین به منظور رعایت دستورالعملهای بهداشتی نظارت مستمر بر نانواییها وجود دارد.
این مسئول تصریح کرد: تاکنون دستورالعملی برای تشکیل گشتهای مشترک به منظور نظارت ویژه بر مراکز تولید و عرضه لبنیات صادر نشده است زیرا بسیاری از کارخانجات تولید لبنیات خارج از استان هستند با این حال از سازمان صمت درخواست کردیم که اگر پرونده تخلفی تشکیل شد به استانهایی که کارخانه در آنجا استقرار دارد، ارسال کنند.
وی بیان داشت: روز گذشته از یک کارخانجات مواد لبنی در کرمانشاه بازدید به عمل آمد و پرونده تخلفی به ارزش ۱۵۰ میلیون تومان تشکیل شد که صدور حکم آن در دست اقدام است.
شاهی خاطرنشان کرد: مردم میتوانند هرگونه متخلف را از طریق سامانههای ۱۲۴ یا ۱۳۵ اطلاع رسانی کنند تا در اسرع وقت با افراد متخلف برخورد شود.
نظر شما