به گزارش خبرگزاری مهر، آیدین رحمانی بعد از ظهر جلسه ستاد ساماندهی، هماهنگی و نظارت بر سواحل و تفرجگاههای استان با اشاره به وضعیت خوب دریاچه ارومیه نسبت به چند سال گذشته افزود: طرح جامع گردشگری دریاچه ارومیه با حضور مشاورین توانمند از سوی اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری در حال مطالعه و بررسی است.
وی ادامه داد: در قالب این طرح محلی برای شنا، موزه دریاچه، تالارهایی برای برنامههای فرهنگی، هنری در جوار دریاچه، گردشگری در جزایر دریاچه، قایق سازی، اسکله سازی، کشتی تفریحی از مواردی است که در قالب این طرح جامع گردشگری گنجانده شده است و با عملیاتی و اجرایی شدن آن در اقتصاد و تولید اشتغال استان مسلماً تأثیر بسزایی خواهد داشت.
رحمانی با بیان اینکه با تدابیر دولت اقدامات خوبی که صورت گرفته در سالهای آتی آب دریاچه ارومیه به تراز اکولوژیکی خود میرسد، اظهار امیدواری کرد با ارائه طرح جامع گردشگری دریاچه ارومیه و تصویب آن در شورای زیربنایی استان، زمینه بهره مندی حداکثری از دریاچه ارومیه فراهم میشود.
معاون سیاسی امنیتی استاندار آذربایجان غربی نیز در این نشست از تشکیل ۷ کمیته زیرمجموعه ستاد ساماندهی، هماهنگی و نظارت بر سواحل و تفرجگاههای استان خبر داد.
علی مصطفوی از تشکیل ۷ کمیته زیر مجموعه این ستاد خبر داد و اظهار کرد: تشکیل این کمیتهها برای بررسی تخصصی موارد مربوط به ساماندهی سواحل دریاچه ارومیه خواهد بود و هر یک موظف هستند برنامههای پیشنهادی و اجرایی خود را تا یک هفته ارائه کنند.
کمیته محیط زیست با مسئولیت اداره کل محیط زیست، کمیته بهداشتی و درمانی با مسئولیت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی، کمیته امداد و نجات با مسئولیت هلال احمر، کمیته گردشگری و امور رفاهی با مسئولیت میراث فرهنگی و گردشگری، کمیته زیرساخت و بهسازی با مسئولیت معاونت امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی، کمیته انتظامی با مسئولیت نیروی انتظامی و همچنین کمیته فرهنگی و تبلیغی با مسئولیت فرهنگ و ارشاد اسلامی، ۷ کمیتهای است که مصطفوی معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان غربی در این جلسه بر تشکیل آن تاکید کرد.
وی با بیان اینکه سه شهرستان آذربایجان غربی، شامل ارومیه، نقده و میاندآب جزو شهرهای ساحلی هستند بر تشکیل این ستاد و کمیتههای زیرمجموعه در فرمانداری این سه شهرستان تاکید کرد.
مصطفوی، حفظ جان انسانها و تصمیم گیری برای کاهش حوادث و تلفات، برنامه ریزی برای ایجاد برنامههای فرهنگی، ورزشی در ساحل و تصمیم گیری برای جدا کردن محل شنا برای مردان و زنان در ساحل دریاچه، اتخاذ تمهیدات لازم برای رعایت نکات بهداشتی در خصوص بیماری کرونا، تأمین امنیت و توسعه زیرساختها و عمران سواحل دریاچه ارومیه را از اهداف برگزاری و تشکیل ستاد ساماندهی و هماهنگی و نظارت بر سواحل و تفرجگاههای استان عنوان کرد.
وی به ساماندهی نقاط گردشگری دریاچه ارومیه اشاره کرد و گفت: در این خصوص نیاز است سریعاً تصمیم گیری های لازم صورت گیرد و برای فراهم کردن زمینههای لازم برای جذب سرمایه گذار برنامه ریزی و اقدامات لازم صورت گیرد.
نظر شما