۲۰ خرداد ۱۳۹۹، ۹:۴۰

«رحیم خاکی» رییس فرهنگسرای قرآن شد

«رحیم خاکی» رییس فرهنگسرای قرآن شد

رحیم خاکی قاری بین المللی با حکم حجت‌الاسلام میثم امرودی رئیس سازمان فرهنگی، هنری شهرداری تهران رئیس فرهنگسرای قرآن شد.

به گزارش خبرنگار مهر، رحیم خاکی سرپرست و رئیس فرهنگسرای قرآن شد.

با حکم حجت‌الاسلام میثم امرودی رئیس سازمان فرهنگی، هنری شهرداری تهران، "رحیم خاکی" عضو هیئت علمی جهاددانشگاهی به عنوان مدیر فرهنگسرای قرآن معرفی شد.

در این حکم آمده است:

شایسته است با اتکا بر تجربه، سوابق و روحیه انقلابی مورد تأکید مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، ضمن رعایت کامل قوانین، مقررات و کرامت اخلاقی و با حسن تدبیر و تعامل مؤثر و مثبت، نسبت به جلب مشارکت و همکاری نهادهای دولتی، شهری و تشکل‌های مردمی قرآنی و نیز بهره‌گیری از نقطه‌نظرات اندیشمندان، هنرمندان و نخبگان با نگاه کلان به اهداف کلی در جهت توسعه و تعمیق فرهنگ و آموزه‌های حیات‌بخش قرآن‌کریم با رویکرد دینی، انقلابی و ملی و ارتقای معنویت و اخلاق اسلامی، افزایش بینش و بصیرت انقلابی و توسعه نشاط و امید اجتماعی با طراحی و اجرای برنامه‌های جذاب و تولید محصولات فاخر قرآنی و همچنین راهبری و غنابخشی برنامه‌های قرآنی مراکز تحت پوشش سازمان اهتمام ورزید.

خاکی متولد ۱۳۵۳ در شهرستان مراغه، دارای لیسانس ادبیات فارسی (دانشگاه علامه طباطبایی) و فوق لیسانس مدیریت بین‌الملل از کشور لهستان و دانشجوی دکتری مدیریت رسانه در دانشگاه تهران و عضو هیئت علمی رسمی جهاد دانشگاهی است.

از مهم‌ترین آثار مشترک ایشان می‌توان به انتشار آلبوم آموزش صوت و لحن و نغمه‌شناسی قرآن سال ۱۳۷۲ در قالب ۸ نوار درسی از سوی انتشارات دانشگاه تهران و آلبوم آموزشی که شامل ۲ نوار و همچنین نگارش یک کتاب که از سوی مؤسسه سبز آرنگ منتشر شده است، اشاره کرد. رحیم خاکی در اجرای سبک‌های مختلف مهارت ویژه داشته و یکی از مقلدان سبک‌های قدیمی تلاوت قرآن در جهان اسلام است.او در سال ۱۳۸۳ در نخستین همایش نخبگان از طرف رئیس‌جمهور وقت و به انتخاب سازمان اوقاف و امور خیریه مورد تجلیل قرار گرفت. همچنین وی یکمین استاد جوان فردی است که در مهر ۱۳۸۹ از طرف بنیاد ملی نخبگان به عنوان نخبۀ قرآنی معرفی شده و نشان درجۀ یک این بنیاد را از دست رئیس‌جمهور دریافت کرده است.

در کارنامه فعالیت‌های وی در بخش مدیریت امور قرآنی می‌توان به تأسیس و ریاست سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور، تأسیس و مدیرعاملی خبرگزاری بین‌المللی قرآن، برپایی چندین دوره از جشنواره ملی قرآن دانشجویان و مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان مسلمان اشاره کرد. رحیم خاکی، پیش از این مدیریت مرکز رشد واحدهای فن‌آوری هنرهای قرآنی را برعهده داشت.
گفتنی است فرهنگسرای قرآن در سال ۱۳۷۹ با هدف برپایی فعالیت‌های تخصصی قرآنی، ادبی و هنری و حمایت از هنرمندان در جهت خلق آثار هنری قرآنی و … در تهران به نشانی خیابان قزوین، نرسیده به سه‌راه آذری، نبش خیابان شهید کاظمی تأسیس شد و پیش از این علی‌اکبر توپچی، یکی دیگر از مدرسان و قاریان قرآن کشورمان، مدیریت این مرکز را برعهده داشت.

کد خبر 4944354

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha