به گزارش خبرنگار مهر، شهرام حبیب زاده ظهر یکشنبه در نشست مسئولان دانشگاه علوم پزشکی با مجمع خیرین سلامت استان عنوان کرد: با توجه به گستردگی ارائه خدمات حوزه سلامت، این حوزه همیشه نیازمند تأمین مالی فراوانی بوده که بعضاً تخصیص آنها به سختی صورت میگیرد.
وی افزود: مشارکت خیرین در تأمین منابع مالی حوزه سلامت از اهمیت بالایی برخوردار است و میتواند به توسعه زیر ساختهای بهداشتی درمانی استان کمک کرده و به پیشرفت در این حوزه منجر شود.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل افزود: مراکز درمانی و بیمارستانی دانشگاه در خط مقدم کمک به مردم قرار دارند و تأسیس مؤسسات خیریه و مشارکت افراد خیر میتواند کمک شایانی به توسعه خدمات درمانی استان نماید.
محمدرضا فلسفی مدیرعامل مجمع خیرین سلامت استان نیز در این نشست از کمک ۱۵۰ میلیارد تومانی خیرین به بخش بهداشت و درمان استان خبر داد و گفت: با شناسایی و مشارکت خیرین، کمکهای قابل توجهی به سیستم بهداشتی درمان استان انجام شده بهطوریکه تا کنون برای خرید تجهیزات پزشکی، اهدای زمین، ساخت مراکز بهداشتی و درمانی و احداث بیمارستان اقدامات خوبی انجام شده است.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده توسط مجمع خیرین سلامت استان در قالب کمک به بحران کرونا افزود: برای خرید لوازم و تجهیزات مورد نیاز بیش از ۲۰ میلیارد تومان به دانشگاه علوم پزشکی اردبیل کمک شده است.
مدیرعامل مجمع خیرین سلامت استان اردبیل عنوان کرد: به لحاظ اینکه بخش بهداشت و درمان استان در تأمین منابع مالی از سوی دولت با سختیهایی مواجه هست، ورود افراد خیر در این حوزه میتواند کمک شایان توجهی به توسعه سیستم سلامت استان باشد.
نظر شما