هومن رفیعی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت:
کرونا به مراکز درمانی در سطح استان کرمانشاه انجام شده است.
رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: میانگین انجام مأموریتهای روزانه در اردیبهشت ماه بین ۸ تا ۱۰ مأموریت و در خرداد ماه بین ۱۵ تا ۱۸ مورد است.
رفیعی خاطرنشان کرد: مردم نباید برای هر موردی با خطوط تلفن مرکز فوریتهای پزشکی تماس بگیرند بلکه افراد سالمندان، مادران باردار و افرادی که دچار سرفههای خشک، تنگی نفس و تب هستند و امکان مراجعه به مراکز ۱۶ ساعته را ندارند باید تماس بگیرند.
وی عنوان کرد: همچنین از دست دادن حس چشایی و بویایی، بیحالی، ضعف، سرگیجه، اسهال و استفراغ نیز از علائم ابتلاء به ویروس کرونا بوده است.
این مسئول بیان داشت: این افراد میتوانند از طریق تماس با سامانه ۱۹۰ یا ۴۰۳۰ برای دریافت مشاوره تماس برقرار کنند و از اشغال خطوط ۱۱۵ بپرهیزند.
وی تصریح کرد: همچنین این افراد میتوانند به مراکز ۱۶ ساعته که در سطح شهر کرمانشاه چهار مرکز واقع در مرکز سینا در کمربندی، جعفرآباد، مسکن و شهرک امام خمینی مراجعه کنند.
رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: با توجه به محدودیت ظرفیت پذیرش بیمار در شهرستانها در صورت افزایش تعداد بیماران از طریق اتوبوس آمبولانس به مرکز استان انتقال داده میشوند و تا کنون دو مأموریت انتقال از شهرستان جوانرود به کرمانشاه انجام شده است.
رفیعی گفت: از مجموع ۱۵ تا ۱۸ مأموریت انجام شده در طول روز حدود ۳ تا ۴ نفر در نهایت مبتلا به ویروس کرونا هستند.
وی عنوان کرد: مردم تنها در صورت ضرورت از منزل خارج شوند و پس از خروج از منزل مسائل بهداشتی نظیر شستشوی مداوم دستها، استفاده از ماسک و فاصلهگذاری اجتماعی را رعایت کنند
نظر شما