به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی نوید ادهم در پنجاه و چهارمین جلسه کمیسیون توسعه آموزش عمومی قرآن کریم کشور که در دفتر وزیر آموزشوپرورش برگزار شد، اظهار کرد: در آخرین جلسه مقرر شد تا جلسات کمیسیون توسعه آموزش عمومی قرآن کریم با فاصله کمتری برگزار شود تا به کیفیتبخشی بیشتر به برنامههای قرآنی بپردازیم که البته با شیوع کرونا مواجه شدیم و جلسات حضوری برگزار نشد.
وی افزود: با توجه به شرایط شیوع کرونا تهدیدها و فرصتها را بررسی کردهایم و امروز اعضای کمیسیون از تجارب کسب شده در زمینه آموزش قرآن کریم در این دوران خواهند گفت.
دبیرکل شورای عالی آموزشوپرورش بابیان اینکه وضع موجود قرآنی در دستگاههای مختلف را بررسی کردهایم و با توجه به این بررسی باید اقدامات زیادی انجام بدهیم و چارهاندیشی کنیم، اظهار کرد: پیشنهاد میکنیم تا کارگروه ویژه با حضور نمایندگان تمام بخشهای ذیربط تشکیل شود و کارها همسو و هماهنگ شود تا کارهای موازی و تک سویی انجام نگیرد.
وی تأکید کرد: در یک سال آینده سرمایهگذاری اصلی را بر روی نیروی انسانی انجام خواهیم داد و اگر ازنظر کمی و کیفی نیروی انسانی را توانمند کنیم میتوانیم امیدوار باشیم که اهداف آمده در سند تحول بنیادین تحقق پیدا میکند.
در ادامه مدیرکل دفتر قرآن، نماز و عترت اظهار کرد: راهاندازی شبکه آموزشی دانشآموز "شاد" اتفاق ارزشمندی بود که در آن کانالهای پرورشی و قرآن، نماز و عترت با بیش از یکمیلیون عضو راهاندازی شده است و این زمینه وجود دارد تا با تهیه محتوا و کلیپهای قرآنی، بتوانیم فعالیتها و آموزشهای قرآنی را تداوم و توسعه دهیم.
مسیب زاده با اشاره به راهاندازی دارالقرآن مجازی، تصریح کرد: در شبکه آموزشی دانشآموز برنامههای قرآنی برای غنیسازی اوقات فراغت دانش آموزان مدنظر قرارگرفته شده است.
وی بابیان اینکه با توجه به فرمایش مقام معظم رهبری قرارگاه مجازی قرآن کریم در بستر شاد مهیا شده است، خاطرنشان کرد: سی و هشتمین دوره مسابقات کشوری قرآن، نماز و عترت فرهنگیان و دانش آموزان در فضای مجازی و غیرحضوری در تابستان جاری برگزار خواهد شد.
نظر شما