به گزارش خبرنگار مهر، بهنام بهشتی بعدازظهر شنبه در نشست خبری که بهمناسبت روز جهانی مبارزه با مواد مخدر برگزار شد، از انجام دوره درمانی بر روی ۱۵ هزار بیمار مصرفکننده مواد مخدر در استان خبر داد و عنوان کرد: خانوادهها باید برای محافظت از فرزندان خود روی مواد مخدر حساسیت و توجه خاصی داشته باشند، چرا که بر اساس آمار به دست آمده ۵۵ درصد خانوادهها در کشورمان پس از گذشت ۵ سال مصرف مواد مخدر توسط فرزندان خود، از این موضوع خطیر آگاه میشوند.
وی از کاهش سن معتادان به مواد مخدر در استان خبر داد و گفت: با توجه به اینکه در مناطق محروم و آسیبپذیر دسترسی به مواد مخدر آسانتر است لذا مردم و مسئولین باید با همکاری یکدیگر در راستای ریشه کن شدن این بلای خانمان سوز و هدایت جوانان به تفریحات سالم و شناساندن آسیبهای مواد مخدر تلاش کنند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اردبیل از افتتاح مرکز نگهداری از مصرفکنندگان مواد مخدر متجاهر در راه انزاب اردبیل خبر داد و تصریح کرد: با فعالیتهایی مثل پرورش ماهی و مشاغلی از این نوع، روند درمانی و بازپروری مصرفکنندگان مواد مخدر در این مرکز انجام خواهد شد.
بهشتی از فعالان فضای مجازی به آگاه سازی اجتماعی در امر آسیبهای مواد مخدر دعوت کرد و گفت: با توجه به ظرفیت موجود در فضای مجازی از جوانان و فعالان این عرصه انتظار داریم در جهت شناساندن آسیبهای مواد مخدر این بلای خانمان سوز نهایت همکاری را انجام دهند تا شاهد کاهش گرایش مردم علی الخصوص جوانان به این پدیده شوم باشیم.
وی با اظهار نگرانی از سهولت دسترسی جوانان به مواد مخدر طی سالیان اخیر، تصریح کرد: این مسئله باید مورد توجه مسئولین و دست اندر کاران قرار گیرد و در جهت پیشگیری و آگاهسازی در زمینه خطرات مواد مخدر در سطح جامعه اقدامات و تلاشهای شبانه روزی و مؤثری انجام شود.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اردبیل اعتیاد، طلاق، فساد اخلاقی، حاشیهنشینی و محیط زندگی را پنج عامل اصلی آسیب پذیری اخلاقی و شخصیتی در جوانان دانست و افزود: گسترش قلیانهای جیبی از دیگر تهدیداتی است که قشر نوجوان را تهدید میکند که در این خصوص برای مقابله با فروش آن در اطراف مدارس استان تصمیماتی اتخاذ شده که در این راستا با عاملان توزیع به شدت برخورد خواهد شد.
نظر شما