به گزارش خبرنگار مهر عبدالرضا چراغعلی عصر شنبه در اولین جلسه پیشگیری و کاهش آسیب های فضای مجازی استان اظهارکرد: آسیبهای اجتماعی در فضای مجازی نگرانکننده شده و ضمن احترام به تمام اقدامات و تمهیدات اندیشیده شده توسط مسئولان و دستگاه های مختلف، اما نتیجه رضایت بخش نیست.
وی با بیان این که کارنامه قابل قبولی در حوزه آسیب شناسی تهدیدات فضای مجازی وجود ندارد، افزود: حجم اقدامات انجام شده تناسبی با اتفاقاتی که در فضای مجازی روی می دهد، ندارد بنابراین باید از ظرفیت مردم، سمن ها و سایر دستگاه ها و نهادها برای پیشبرد اهداف در این حوزه استفاده کنیم.
چراغعلی با اشاره به آشفتگی های فضای مجازی، گفت: برای مقابله با این امر اقدامات فرهنگی و اساسی نیاز است و تنها با اقدامات امنیتی و انتظامی نمیتوانیم به نتیجه برسیم.
وی اضافه کرد: آموزش و پرورش زحمات زیادی در زمینه آموزش فضای مجازی برای دانش آموزان کشیده ولی باید پرسید چقدر از جامعه هدف خود را تحت پوشش قرار داده است.
چراغعلی بیان کرد: بهرهگیری از ظرفیت دستگاه های دیگر، بهره گیری از ظرفیت سمنها، مردم و خانواده ها و انجمن اولیا و مربیان می تواند به ما در این زمینه کمک کند.
وی با تأکید بر این که باید برای برخورد با آسیبهای اجتماعی در فضای مجازی نهضت عمومی راه اندازی شود، گفت: باید با کسانی که با آبروی مردم در فضای مجازی بازی می کنند و هر مطلب و خبری را منتشر میکنند برخورد کرد تا جلوی تکرار آن گرفته شود.
چراغعلی تصریح کرد: نیاز است تا خانواده ها در این زمینه هوشیارتر شده و سایر دستگاهها مکلف هستند با اولویت جامعه هدف اقدامات لازم را انجام دهند.
نظر شما