۱ تیر ۱۳۹۹، ۱۸:۰۰

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان:

ظرفیت‌ بخش‌های مختلف جامعه در امر تبلیغ دین مد نظر قرار گیرد

ظرفیت‌ بخش‌های مختلف جامعه در امر تبلیغ دین مد نظر قرار گیرد

همدان-مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان بابیان اینکه باید ظرفیت‌ بخش‌های مختلف جامعه در امر تبلیغ دین مد نظر قرار گیرد، گفت: تمامی مردم نسبت به اقامه ارزش‌های اسلامی در جامعه مسئول هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمدهادی نظیری ظهر یکشنبه در همایش سراسری «گام دوم تبلیغ» از اهمیت تبلیغ سخن گفت و با تاکید بر مردمی‌سازی تبلیغ عنوان کرد: افراد در مشاغل مختلف باید در امر تبلیغ دین فعال باشند.

وی با بیان اینکه در پویش بخشش اجاره‌بها مؤمنان شهر همدان وارد عمل شدند و ارزش ریالی بخشش اجاره‌بها در ایام شیوع کرونا ۸ میلیارد تومان بوده است، گفت: این اقدام با هدایت یک جمع مومنانه رخ داد.

حجت الاسلام نظیری با بیان اینکه اثرگذاری معنوی این اقدام در جامعه از ارزش ریالی آن بیشتر است، افزود: مؤمنان نباید از یکدیگر غافل شوند بلکه باید به فکر یکدیگر باشند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان با بیان اینکه در حوزه اطلاع رسانی اقدامات انجام شده در ایام شیوع کرونا و پای کار آمدن مردم برای حل مشکلات ضعیف عمل شده و روایت اتفاقات رخ داده در فضای اسلامی در ایام شیوع کرونا باید بیشتر می‌شد، گفت: باید ارزش تفکر انقلابی را به درستی نشان دهیم.

آحاد مردم نسبت به تبیین اندیشه اسلام ناب و اقامه ارزش‌های اسلامی در جامعه مسئول هستند وی با بیان اینکه در جامعه اسلامی مؤمنان کنار یکدیگر قرار می‌گیرند تا مشکلات کمتر شود، گفت: آحاد مردم نسبت به تبیین اندیشه اسلام ناب و اقامه ارزش‌های اسلامی در جامعه مسئول هستند و در نظام ارزشی اسلام باید به این موارد توجه شود.

حجت الاسلام نظیری با بیان اینکه باید بسترساز ظهور منجی عالم بشریت شویم و از دشواری‌ها و ناملایمات نترسیم، گفت: رابطه مؤمنان در جامعه اسلامی مانند رابطه صخره نوردانی است که در یک مسیر به فکر صعود هستند و اگر یکی از آنها در معرض سقوط قرار گیرد مابقی افراد مانع از این اتفاق می‌شوند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان همدان با بیان اینکه مؤمنان و آحاد مردم جامعه باید یکدیگر را برای رسیدن به اهداف حکومت اسلامی یاری کنند، گفت: باید هر یک به سهم خود در تبلیغ دین قدم برداریم.

وی با بیان اینکه گاهی نقش یک راننده تاکسی و کارمند اداره یا کاسب یا پزشک در پیشبرد اهداف دین از اقدامات یک طلبه اثرگذارتر است، گفت: تبلیغ عملی دین باید مورد توجه باشد.

حجت الاسلام نظیری با بیان اینکه باید از اندیشه کارآمدی انقلاب اسلامی دفاع کنیم چرا که این اندیشه ۴۰ سال استقامت کرده و همچنان مقاوم راه خود را ادامه می‌دهد، گفت: باید ظرفیت‌های بخش‌های مختلف جامعه در امر تبلیغ دین مد نظر قرار گیرد.

روحانی مسجد شهرک ولیعصر (دیزج) نیز بابیان اینکه باید تبلیغ دین با شبکه‌سازی و استفاده از ظرفیت مردمی مورد توجه باشد، گفت: یکی از اصول تبلیغ دین توجه به مسجد محله محور است.

ظرفیت مساجد در امر تبلیغ مغفول مانده است

حجت الاسلام شرنجانی با تاکید بر اینکه استفاده از ظرفیت‌های مردمی، حرکت مبتنی بر شبکه‌سازی، کادرسازی و توجه به فعالان تبلیغی و فرهنگی در این زمینه مهم است، گفت: ظرفیت مساجد در امر تبلیغ مغفول مانده است.

مسئول کانون فرهنگی و هنری مسجد مهدیه همدان نیز به ذکر ویژگی مسجد تراز انقلاب اسلامی پرداخت و گفت: در مسجد تراز انقلاب اسلامی بزرگترها روی چشم جا دارند اما اینکه چرا نتوانسته‌ایم جوانان را جذب کنیم جای سوال دارد.

رضا فریدونی با بیان اینکه مسجدی که کارکرد اجتماعی نداشته باشد مسجد تراز انقلاب اسلامی نیست، گفت: باید گرفتاری حقوقی و مشکلات خانواده و آسیب‌های اجتماعی در مساجد حل شود.

پزشک عمومی بیمارستان سینا و دیگر فعال عرصه تبلیغ نیز بابیان اینکه هرگاه شاهد مشارکت مردم بودیم به موفقیت دست یافتیم، گفت: با مشارکت مردم اقدامات اثرگذاری انجام می‌شود.

محمود حمیدیان بیان کرد: در ایام شیوع بیماری کرونا با موارد زیادی از ارتباط بین اعتقادات دینی و بهبودی افراد مواجه بودم به طوری که بیش از ۸۰ درصد افرادی که اعتقادات دینی داشتند در مقابله با کرونا بهبود می‌یافتند.

حمیدیان با اشاره به اینکه دوره این موضوع که تبلیغ را تنها روحانی انجام دهد گذشته است، گفت: اید با مشارکت مردم کارها را پیش برد.

در ادامه این مراسم تعداد دیگری ازفعالان عرصه تبلیغ به ایراد سخنرانی پرداختند و در انتهای مراسم از فعالان این بخش با اهدای هدایا تقدیر شد.

کد خبر 4954817

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha