به گزارش خبرنگار مهر، نشست خبری سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران امروز صبح ۲ تیرماه با حضور حجتالاسلام والمسلمین میثم امرودی رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و سعید صدراییان مدیر کل روابط عمومی و بینالملل سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در پردیس سینمایی ملت برگزار شد.
صدراییان با اشاره به برگزاری کلاسهای مجازی به جای حقیقی در سازمان فرهنگی هنری، درباره برنامهها و کلاسهای این مجموعه گفت: ما در مدت شیوع کرونا، سعی کردیم تهدید را به فرصت تبدیل کنیم و حتی در زمینه توزیع ماسک هم تلاشهایی را داشتیم تا این مرحله سخت را بگذرانیم.
او درباره تولیدات سازمان فرهنگی هنری افزود: بیشترین تولیدات ما در حوزه کتاب است که هر کدام دستهبندی متفاوتی دارد.
حجتالاسلام امرودی در ابتدای صحبتهایش با تبریک ولادت حضرت معصومه و مقاومت دکتر چمران گفت: با توجه به اینکه در سازمان فرهنگی هنری تغییر مدیریتی ایجاد شد و نزدیک به ۷ ماه است که برای مدیریت به این مجموعه آمدم امروز در اولین نشست خبری سعی داشتیم رویکردهای جدید را عنوان کنیم.
او ادامه داد: سه عنصری که در سازمان فرهنگی مهم است و اولویت جدید ماست فرهنگ و هنر و رسانهاست. من همیشه اذعان داشتم که فضای فرهنگی لازمه آرامش است در فضای شلوغ و همهمه اتفاق مهمی رخ نمیدهد هر چه از فضای غیرفرهنگی دور باشیم فرزندان فرهنگ و هنر ما در آرامش میتوانند پیامهای ناب اخلاقی و دینی را به بار بنشانیم.
رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران گفت: سازمان فرهنگی مجموعهای بسیار گسترده است که سعی داریم آن را در اختیار هنرمندان و علاقهمندان قرار دهیم، به عنوان مثال پردیس سینمایی ملت اولین پردیسی است که تماماً سینمایی است. همچنین از دیروز دستور اکران فیلمها شروع شد. مردم میتوانند از تمام مجموعههای سینمایی شهرداری استفاده کنند تمام مسائل ضدعفونی اجتماعی هم در سینماها ایجاد شده است.
او در ادامه افزود: روز چهارشنبه دو فیلم سینمایی فاخر ما اکراناش شروع میشود و خانوادهها با رعایت فاصله اجتماعی میتوانند به تماشا بنشینند، همچنین کلاسهای حقیقی در کنار مجازی از اول تیرماه باز خواهند شد و علاقهمندان میتوانند از کلاسها استفاده کنند. با توجه به اینکه از اول اسفندماه کلاسها تعطیل شدهبودند اما سعی کردیم که با ایجاد اراده میان همکاران، هنرمندان و مربیان با جانمایه های خودشان خلاء را پر کردند.
امرودی گفت: جامعه ما در دوران بحرانی کرونا است و مردم احتیاج به امید دارند و باید سعی کنیم امید را در جامعه تزریق کنیم. در بخش فضای مجازی سعی داشتیم همانگونه که بهصورت حقیقی توانستیم خدمات را ارائه کنیم همه امکانات را بسیج کنیم تا بدون هیچ کموکاستی رویدادها و برنامهها و کلاسها برگزار شود.
او با اشاره به بخشهای قراردادی جهادی سازمان فرهنگی هنری گفت: از مردم میخواهیم بهصورت جهادی به فرهنگسرای جهادی کمک کنند تا بتوانیم از این راه هم به مردم کمکرسانی داشته باشیم.
امرودی اظهار کرد: ما سعی کردیم شورای اندیشهورز را راهاندازی کنیم تا بتوانیم با فکر و اندیشه حوزههای خانواده، حقوق شهروندی، محیط زیست و… را جلو ببریم ما نباید از اندیشه و فکر خالی باشیم. از همین رو فرق میان فرهنگسرا و سرای محله مشخص میشود سراهای محله فضای عمومی ایجاد میکند اما فرهنگسراها واردفضای تخصصی میشود.
او در ادامه گفت: تا جایی که ستاد کرونا به ما اجازه دهد برگزاری برنامهها را راهانداختیم امثال ایجاد فضای گردشگری گشتآورد، کتابستان، کتابگرد هدهد و… ۵۹۰۰ دوره کلاس آموزشی در دوره کرونا برگزار شده است.
رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران اظهار کرد: ما با مشکلات ایجاد شده شیرازه سازمان را حفظ کردیم.
او درباره ساخت فیلم درباره سردار حاج قاسم سلیمانی گفت: با کارگردانانی درباره ساخت فیلم صحبت شده است. نمیتوانم نام کارگردان را مشخصاً بگویم زیرا سوژه فیلم لو خواهد رفت، اما باید بدانیم که حاج قاسم سلیمانی دریایی است که میتوان با مضامین مختلفی از او فیلم ساخت.
نظر شما