محمدرضا احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه شوراهای حل اختلاف یکی از مراجع قضایی است و بار بزرگی از امور قضایی بهویژه امور حقوقی بر عهده شوراهای حل اختلاف است، گفت: شوراهای حل اختلاف نقش مهمی در افزایش صلح و سازش پروندهها دارد.
وی از وجود ۴۸۰ شعبه روستایی و ۴۸ شعبه شورای حل اختلاف شهری در استان خبر داد و اظهار کرد: در روستاها بیش از هزار و ۵۰۰ نفر عضو شوراهای حل اختلاف هستند.
رئیس شورای حل اختلاف استان زنجان، گفت: طی سال گذشته بیش از ۵۴ هزار و ۸۰۰ پرونده وارد شوراهای حل اختلاف استان شده که ۳۴ درصد از این پروندهها منجر به صلح و سازش شده است.
احمدی تاکید کرد: طی سال گذشته بیش از ۵۵ هزار و ۵۰۰ پرونده مختومه شده و به هزار مورد از پروندهها ی سال ۹۷ را کم کردیم که ۱۳ درصد پروندهها کاهش یافته است.
وی افزود: طی سال گذشته توانستیم از ورود بیش از ۷۵ درصد افراد به زندان جلوگیری کنیم.
رئیس شوراهای حل اختلاف استان زنجان ابراز کرد: بیشترین مراجعات دادگستری استان زنجان در رابطه با مطالبه وجه چک و مطالبه وجه است و رسیدگی در شورای حل اختلاف بسیار خوب است.
احمدی یاد آور شد: در شورای حل اختلاف افراد تأثیر گذار اساتید، نخبگان، فرهنگیان و ریشسفیدان محله فعالیت دارند.
وی برتوسعه شعبات شورای حل اختلاف در استان تاکید کردو گفت: ایجاد موسسات داوری و شورای میان جیگری در دستور کاراست و امسال به دنبال میشود.
نظر شما