کامران هارونی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اهمیت گردشگری کودکان و نوجوانان اظهار داشت: بازدید از طبیعت، موزه، روایت گری و طراحی قصه و بازی، نقاشی، مجسمه و بازی میتواند به تقویت هوش دیداری کودکان و افزایش خلاقیت و توسعه جهان بینی کودک کمک کند.
وی با اشاره به نگاه یونیسف به گردشگری کودکان تصریح کرد: گردشگری میتواند به نیازهای اجتماعی، فیزیکی و روانی کودک یاری برساند.
تغییر سبک زندگی به آپارتمان نشینی و اهمیت توسعه گردشگری در کودکان
این کارشناس گردشگری میراث فرهنگی اصفهان تغییر سبک زندگی به آپارتمان نشینی را یکی از علل اهمیت توسعه گردشگری کودکان و نوجوانان برشمرد و افزود: مدارس طبیعت با همکاری بین دو وزارت آموزش و پرورش و میراث فرهنگی میتواند در جبران کمبود فضاهای سبز و بازی کودکان در خانه مؤثر باشد.
وی با اشاره به برگزاری کارگاههای تخصصی و تورهای فامیلی به همراه کودکان گفت: تماشای حیوانات و غذا دادن به آنها و بازدید از پارکهای علمی با همکاری دفاتر خدمات مسافرتی و جهانگردی میتواند به نیاز کودکان در شناخت محیط اطراف پاسخ دهد.
در حوزه توریسم کودک فعالیتی انجام نشده است
هارونی با اشاره به مراکز گردشگری اکوتوریسم و مذهبی در کشور اظهار داشت: با وجود احداث مراکز متعدد گردشگری برای بزرگسالان اما در حوزه توریسم کودک فعالیتی انجام نشده است؛ با توجه به اینکه اصفهان پایلوت شهر دوستدار کودک است لازم است در این مسیر اقدامات جدی انجام شود.
وی به عدم پاسخ مراکز اقامتی متناسب با ذائقه کودکان اشارهای کرد و افزود: با ایجاد زیر ساختهای گردشگری کودکان میتوان در افزایش خلاقیت و هوش هیجانی کودک اقدام کرد.
گردشگری کودک؛ بستری مناسب برای اشتغالزایی و ارزآوری در ایام پساکرونا
کارشناس گردشگری میراث فرهنگی اصفهان با اشاره به اینکه بهبود پرورش کودکان سهم بزرگی از اشتغال زایی و ارزآوری در آینده ایجاد میکند، گفت: با اطلاع رسانی مناسب و بازار سازی هدفمند میتوان جایگاه این نوع گردشگری را در استان و کشور را ارتقا داد و بستر اشتغالزایی و ارزآوری در ایام پساکرونا را فراهم کرد.
نظر شما