۷ تیر ۱۳۹۹، ۱۷:۴۳

طی وبیناری بررسی شد؛

ابعاد خسارات شیوع ویروس کرونا بر فعالیت مؤسسات قرآنی

ابعاد خسارات شیوع ویروس کرونا بر فعالیت مؤسسات قرآنی

وبینار تخصصی با موضوع بررسی ابعاد خسارات ناشی از شیوع ویروس کرونا بر فعالیت مؤسسات قرآنی در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، با حضور عبدالهادی فقهی زاده معاون قرآن و عترت و جمعی از مدیران و کارشناسان ستادی و استانی و برگزیدگانی از مدیران مؤسسات قرآنی استان‌ها، ابعاد خساارات ناشی از شیوع ویروس کرونا بر فعالیت مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت استان‌ها در وبینار تخصصی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در جلسه وبیناری که با موضوع بررسی ابعاد خسارات ناشی از شیوع ویروس کرونا بر فعالیت مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت استان‌ها برگزار شد، فقهی زاده بر حل مشکلات پیش آمده تاکید کرد و گفت: استمرار بیمه فعالان قرآنی و اختصاص سهم بیشتری از اعتبارات صندوق اعتباری هنر برای این منظور همواره مورد تاکید بوده و تلاش می‌شود تا با این مشکل به گونه‌ای مناسب مواجه شویم.

فقهی زاده فعالیت‌های قرآنی مجموعه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را در مقایسه با سایر کشورهای اسلامی بی نظیر دانست و گفت: مزیت نسبی جمهوری اسلامی فعالیت‌های دینی است و این گونه فعالیت‌ها در جهان اسلام بی نظیر است و باید در بسط و گسترش فعالیت‌های قرآنی بیش از پیش تلاش کنیم.

وی بهره مندی از ظرفیت‌های فضای مجازی را از ضروریات لازم دانست و گفت: البته زیرساخت‌های یک فضای مجازی باید به گونه‌ای باشد که مؤسسات قرآنی بتوانند به بهترین شکل ممکن از قابلیت‌های آن جهت تعمیق فعالیت‌های قرآنی استفاده نمایند؛ اما مشکلاتی نظیر پهنای باند با توجه به هزینه‌های ناشی از آن و همچنین کمبود اعتبارات، کار را بر ما سخت کرده است؛ اما همچنان امیدوار و درصدد حل این معضل خواهیم بود.

معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: همگان دیدیم که یک بیماری ویروسی فراگیر چقدر می‌تواند ابعاد دینی داشته باشد و بزرگان و علما و مراکز دینی جز نخستین افراد بودند که با همکاری مسئولین عالی بهداشتی همکاری کردند و سهم ویژه‌ای در یاری رسانی و ارائه خدمات به هم وطنان داشتند که این موضوع در سطح ملی و بین المللی کم نظیر است و این مهم چیزی نیست مگر جز ارتباط آموزه‌های دینی و اخلاقی در سایه وحدت و برادری و بهره‌مندی از درس‌های قرآن عظیم الشأن که نقشه راه همگان است.

وی گفت: رئوس برنامه‌ها و فعالیت‌ها و مطالبات مؤسسات قرآنی و آن چه که قابلیت پیگیری دارد را خدمت وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی اعلام کرده و مجدداً پیگیری خواهیم کرد تا ان شاءالله نتیجه مطلوب حاصل شود.

در ابتدای این جلسه مدیران مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت شباب اهل الجنه کردستان، کوثر گلستان، امیرالمومنین (ع) جیرفت، مکتب الصادق (ع) ایلام، آصال سمنان، آیات هدایت قم، اصحاب الثقلین اراک و رؤسای گروه‌های قرآن و عترت خوزستان و آذربایجان شرقی ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های صورت گرفته در ادارات کل و مؤسسات قرآنی به بیان مشکلات و دغدغه‌های خود پرداختند که رئوس آنها به شرح زیر است:

- توزیع سبد معیشتی توسط مؤسسات در ایام شیوع ویروس کرونا بین اقشار آسیب دیده

- تعویق اجاره بهای مکان مؤسسات به دلیل تعطیلی ۴ ماهه

- کمک به توسعه زیرساخت‌های فنی مؤسسات برای توسعه آموزش‌های الکترونیکی

- اجرای طرح رتبه بندی مؤسسات در راستای نظامند شدن توزیع منابع و اعتبارات

- تسریع و حمایت از طرح‌های برتر مؤسسات قرآنی در فضای مجازی

- تخصیص کمک بلاعوض به مؤسسات آسیب دیده ا ز ویروس کرونا بالاخص در نقاط قرمز

- استمرار پرداخت حق بیمه فعالان قرآنی به سه ماهه دوم سال ۹۹

- تسهیل در روند اعطای تسهیلات به موسساتی که در سامانه کارا (وزارت کار) ثبت نام نموده اند.

- تأسیس و راه اندازی مؤسسات خیریه قرآنی در جهت کمک به توسعه فعالیت‌ها و برنامه‌های قرآنی

- راه اندازی سامانه واحد برای تعامل هر چه بهتر با مؤسسات از طریق فضای مجازی

کد خبر 4959759

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha