به گزارش خبرنگار مهر در کرمان ، اسنفدیار رحیم مشایی عصر روز گذشته در سومین همایش تبیین سیاست های دولت در توسعه صنعت گردشگری اظهار داشت : اصولی که اکنون دولت و نظام جمهوری اسلامی ایران را برای توسعه گردشگری مصمم می کند ریشه در مبانی فرهنگی دارد و یک ضرورت برای سال های آتی محسوب می شود .
وی توسعه گردشگری را ضرورتی اقتصادی برای کشورهای جهان از جمله ایران دانست و بعد فرهنگی آن را عامل تاثیر گذار در ایران نام برد و تصریح کرد : مردم دنیا به فهم جدید از خود و زندگی خود دست یافته اند که مهمترین وجه آن این است تعامل گسترده مردم با یکدیگر است د.
رحیم مشایی این نگرش را سر آغاز دنیایی روشن تر ، زیباتر و ارزشمندتر با بهره های فراوان پیش روی انسانها دانست و تاکید کرد : زندگی جمعی جهانی ، یک ایده فلسفی یا یک عبارت نغز شاعر گونه نیست و کاملاً واضح است که چنین جایگاه سیاسی ، اقتصادی و امنیتی با در نظر گرفتن منافع همه انسانها شکل می گیرد .
وی اظهار داشت : عدم صلاحیت و عدم شایستگی مدیریت امروز جهانی برای رهبری جهان ، امری کاملاً روشن است .
رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری کشور زندگی دست جمعی و جهانی را در تناقض با مدیریت سیاسی جهانی عنوان کرد و ادامه داد : با تحقق هر چه بیشتر امکان زندگی جمعی جهانی ، ناتوانی نظامات سیاسی جهانی امروز روشن تر می شود که یکی از مظاهر برجسته نقص مدیریت امروز در مدیریت جهانی سازمان ملل است که مفهوم ارزش گذاری عمومی جهانی را مورد پذیرش قرار نداده است .
وی یادآور شد : امر گردشگری شاید کوتاه ترین و کم هزینه ترین راهی است که می تواند انسانها را از اقصی نقاط این کره خاکی به هم پیوند زند و حقایق دنیا را برای آنها روشن سازد .
قائم مقام سازمان میراث فرهنگی کشور نیز طی سخنانی اظهار داشت : نگاه ما در حوزه گردشگری صرفاً نگاهی اقتصادی نیست بلکه به بحث فرهنگی صنعت گردشگری پایبندیم.
حمید بقایی افزود : امروز دنیا به سوی زندگی جهانی پیش می رود و دولت ها هرچه قدر هم بخواهند مانع از وقوع این امر شوند موفق نخواهند شد زیرا ملت ها خود در حال نزدیک شدن به هم هستند و در این میان فرهنگ و اقتصاد اصلی ترین عامل هستند.
مدیر اکوتوریسم و هیئت گردشگری کشور نیز در این همایش اظهار داشت : توسعه اکوتوریسم در کشوری صورت می گیرد که برخوردار از منابع طبیعی منحصر به فرد در جهان باشد که در این میان ایران یکی از پنج کشور مهم برخوردار از میراث فرهنگی و منابع طبیعی جهان است .
سعید کوشا یاد آور شد: اکوتوریسم، امروزه به عنوان توریسم پایدار مورد توجه قرار گرفته است که نگاهی عمیق و علمی به اقتصاد جوامع دارد و جلوگیری از مهاجرت و حاشیه نشینی شهرها و حفاظت از مواریث فرهنگی کشورها از مهمترین اهداف آن است .
سومین همایش تبیین سیاست های دولت در توسعه صنعت گردشگری از روز گذشته با حضور70 تن از سفرای کشورهای خارجی در کرمان آغاز به کار کرده است .
نظر شما