دکتر الهام شیرازی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: داشتن اضطراب درهر شرایطی به مقدار اندک خوب است و حتی اگر شخصی فاقد مقدار لازم اضطراب باشد در اعمالش دچار اختلال می شود.
استادیار دانشگاه علوم پزشکی ایران مرکز تحقیقات بهداشت روان خاطر نشان ساخت: بسیاری از اضطراب ها دارای جنبه ژنتیکی و بخش دیگری دارای زمینه محیطی هستند.
شیرازی ادامه داد: در روزهای نزدیک به امتحان دانش آموزان معمولا از یک و یا هر دو اضطراب یاد شده رنج می برند اما در این میان الگو برداری بچه ها از رفتار والدین و معلمان می تواند در تشدید یا کاهش این حس افراد موثر باشد.
فوق تخصص روانپزشکی کودک و نوجوان یادآورشد: والدین برای کاهش جنبه محیطی اضطراب می توانند خانه را به شکل سالن امتحان دربیاورند و حتی شرایط را در این محیط سخت تر از جلسه امتحان کنند.
شیرازی خاطرنشان ساخت: نتایج مثبت این روش علمی در میان محققان به اثبات رسیده است چون به این ترتیب دانش آموزان می توانند قبل از قرار گرفتن در شرایط واقعی امتحان بارها آن را تجربه کنند تا ترسشان از میان برود.
این روانپزشک از خانواده ها خواست در شرایط امتحان، اعتماد به نفس فرزندان خود را بالا ببرند و در حد توانمندی از آنان انتظار درس خواندن و کسب نمره خوب داشته باشند.
استادیار دانشگاه علوم پزشکی ایران یاد آورشد: برای درمان اضطراب انواع روش های دارویی و غیر دارویی به کار برده می شود و چنانچه دانش آموزی درایام امتحانات دچار استرس غیرطبیعی شود اولیاء می توانند آنان را به مراکزدرمانی معتبر ببرند.
نظر شما