به گزارش خبرنگار مهر، مدیرکل درمان و بازپروری ستاد مبارزه با مواد مخدر ظهر امروز پس از یازدید اردوگاه بازپروری شفق در کهریزک ، به خبرنگاران گفت : از هنگام شروع طرح نجات تاکنون ، نزدیک به 1600 معتاد پر خطر به این اردوگاه منتقل شده اند .
دکتر سعید صفاتیان در پاسخ به پرسش خبرنگاری پیرامون تفاوت این طرح با دوره پیشین که از اسفند 1385 شروع شده بود ، اظهار داشت: نخستین تفاوت افزایش بودجه ، پس از آن همکاری بیشتر بین سازمان های متولی و سپس رفع مشکل مراقبت پس از خروج است.
وی متذکر شد: امسال مرکزهای خصوصی نیز در کنار مرکزهای دولتی در امر بازپروری معتادان حضوری جدی دارند .
مدیرکل درمان و بازپروری ستاد مبارزه با مواد مخدر درباره مدت زمان درمان ترک اعتیاد در این اردوگاه ، بیان داشت : کم ترین زمان 6 هفته است و در برخی موارد 4 تا 5 ماه نیز طول می کشد؛ زیرا زمان درمان معتادان تزریقی میزان مشخصی ندارد.
وی توضیح داد: معتادان این اردوگاه پس از گذراندن دوره درمانی، با همراه داشتن معرفی نامه می توانند درمان خود را در یک مرکز DIC سرپایی یا MMC با متادون ادامه دهند.
در ادامه این برنامه بازدید، مرتضی متولی خامنه ، مدیر پروژه درمانی اردوگاه شفق نیز گفت: سیاست کلی ما در شفق پیشگیری از ادامه تزریق معتاد است و قصد آن را داریم که این افراد یک گام بیشتر به سلامت نزدیک و از تزریق دورتر شوند.
وی تصریح کرد: این مرکز به شکل نظامی - درمانی اداره می شود. مسئولیت درمان آن برعهده وزارت بهداشت، مسؤل کلی اجرای طرح ستاد مبارزه با مواد مخدر، حفاظت فیزیکی مجموعه با نیروی انتظامی و ساختمان مرکز متعلق به سازمان بهزیستی است.
مدیر پروژه درمانی اردوگاه شفق در پاسخ به پرسش خبرنگار مهر مبنی بر سابقه تلفات جانی معتادان در این مرکز بازپروری، یادآور شد : تنها سال گذشته در مرحله نخست طرح جمع آوری معتادان پرخطر یک نفر هنگام انتقال فوت کرد.
نظر شما