به گزارش خبرنگار مهر، احمد مظفری بعدازظهر سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران از خانواده به عنوان کانون اصلی تربیت و سلامت فرزندان یاد کرد و گفت: خانوادههایی که با سبک فرزندپروری مستبدانه و بی تفاوت عمل میکنند زمینه انحراف اجتماعی فرزندان و گرایش به مواد مخدر را فراهم میکنند.
مظفری ضرورت آموزش مهارتهای زندگی و مهارت نه گفتن را به فرزندان یادآور شد و گفت: فرزندانی که دارای اعتماد به نفس و از دانش لازم در زمینه مضرات و خطرات مواد مخدر برخوردارند در مقابل درخواست همسالان و رفیقان برای مصرف مواد مخدر و روانگردانها مقاومت میکنند.
وی تاکید کرد: متأسفانه به دلیل رشد فزاینده شبکههای اجتماعی و عدم ارتباط عاطفی بین والدین و فرزندان بسیاری از فرصتهای آموزشی و تربیتی در خانواده مغفول مانده است.
مظفری افزود: اگر خانوادهها نسبت به مسائل تربیتی، روحی و روانی فرزندان بی تفاوت باشند فرزندان برای آرامش کاذب به سمت و سوی یک ماده مخدر و آرامش بخش میروند.
وی نرخ شیوع مواد مخدر در جمعیت فعال مازندران را ۲.۶ اعلام کرد و گفت: همه باید تلاش کنیم تا جلوی رفتار پرخطر و مصرف مواد مخدر صنعتی و توهم زا گرفته شود و در این زمینه نقش خانواده بسیار مهم است.
مظفری از کشف ۳۰۰ کیلو انواع مواد مخدر در خرداد ۹۹ در مازندران خبر داد و گفت: متأسفانه با وجود سخت گیری ها و نظارتهای پلیس مبارزه با مواد مخدر و دستگاههای کاشف همچنان روزانه بیش از ۱۰ کیلو انواع مواد مخدر و روان گردان در استان کشف میشود که ضرورت دارد همه نسبت به آثار زیانبار مواد مخدر دغدغه داشته باشند.
وی در پایان از فعالیت ۴۱۹ مرکز درمان وابستگی به مواد در استان خبر داد و گفت: در استان بیش از ۵۹ هزار نفر با داروهای آگونیست در حال درمان اعتیاد هستند.
نظر شما