حجتالاسلام قاسم جعفرزاده در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن تبریک فرارسیدن سالروز ولادت امام رضا (ع)، در سخنانی با اشاره به ابعاد علمی و شخصیتی آن امام همام، بیان داشت: علم بیکران و جامعیت و سلطه علمی حضرت امام رضا (ع) از مهمترین ابعاد شخصیتی ایشان است که بدین سبب لقب عالم آل محمد (ص) به آن حضرت دادند لذا مناظرات ایشان با شخصیتها و رهبران ادیان الهی، باید برای جامعه علمی کشور در تمام سطوح تبیین و تحلیل شود.
وی با تاکید بر اینکه شیوه سبک زندگی حضرت رضا (ع) باید سرمشق و الگوی جوامع بشری قرار گیرد، افزود: اساس سبک زندگی اسلامی بر فرهنگ اسلامی قرار دارد. فرهنگ اسلامی نیز برآمده از معارف اسلامی است. یقیناً تمام مشکلات جامعه بشری که دامن گیر آحاد مردم حتی در جوامع اسلامی است، بخاطر دوری از سبک زندگی اسلامی و الگوگیری از سبک زندگی غربی است که بایستی بیش از پیش در مبارزه با تهاجم فرهنگی دشمن و نشان دادن عواقب سو پیروی از سبک زندگی غربی، خانوادهها علی الخصوص جوانان را از آگاه سازیم.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان اردبیل، در ادامه با بیان اینکه ترویج سیره رضوی و معرفت شناسی نیاز امروز جامعه است، تصریح کرد: سیرهی امام رضا (علیه السلام)، به مثابه منبعی عظیم برای تولید و طراحی الگوهای فرهنگی اسلام بوده و میتواند راهگشای مهندسی الگوی فرهنگی قرار گیرد.
عضو شورای فرهنگ عمومی استان، زندگانی مستمر امام رضا (علیه السلام) میان مردم و بروز سیره عملی چشمگیر را از ویژگیها و امتیازات بارز سیرهی رضوی عنوان کرده و اظهار کرد: تنوع و گوناگونی موضوعهای مطرح شده توسط امام رضا (علیه السلام)، رشد علمی و فرهنگی جامعهی مخاطب سیره نسبت به گذشته، ترویج دانشهای رقیب و حضور مخاطبانی از دینهای دیگر، از ویژگیها و شاخصهای ممتاز در سیره امام رضا (ع) است که میتوان از این خصایص، بهعنوان منبعی ممتاز و سرشار از مفاهیم جهت طراحی الگوهای فرهنگی اسلام بهره جست.
حجتالاسلام جعفرزاده، در پایان به اهمیت جایگاه خانواده در سیره رضوی اشاره کرد و افزود: در فرهنگ جامع رضوی، خانواده از جایگاه بالایی برخوردار بوده و سیره عملی امام رضا (ع) در تمام زوایای زندگی میتواند بهترین الگو برای سبک زندگی باشد و میتوان با تأثی به این فرهنگ و بهرهگیری از آموزههای آن بسیاری از مشکلات مربوط به خانواده را در جامعه حل کرد.
نظر شما