به گزارش خبرنگار مهر، رسول علی اشرفی پور عصر امروز در نشست خبری با رسانه های گروهی استان افزود : برای ساخت کارخانجات کمپوست در مازندران به 24 میلیارد تومان اعتبار نیازداریم و ساماندهی مراکز دفن زباله به 16میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد .
وی تصریح کرد : مطابق ماده 59 برنامه چهارم توسعه کار مطالعات و ارزش گذاری ارکان زیستی و مناطق کشور را مشخص که از 8 منطقه اکوتوریسم مورد شناسایی در کشور، حوزه آبخیز هراز در استان مازندران یکی از آن مناطق است که مراحل مطالعاتی خود را طی می کند.
علی اشرفی پور افزود : پنج پناهگاه حیات وحش در مازندران وجود دارد که میانکاله از عمده ترین این پناهگاه ها است .
مدیر کل حفاظت از محیط زیست مازندران با اشاره به انجام مراحل تفضیلی پناهگاه میانکاله خاطر نشان کرد : زیر ساخت های طبیعت گردی و جذب توریسم و گردشگر برای منطقه فراهم شده است.
وی پناهگاه حیات وحش دشت ناز ساری را یکی از اماکن بکر برای حیات گونه های نادر پلنگ زرد ایرانی بیان کرد و افزود : به زودی سایت پلان مرکز بازدید شوندگان حیات وحش دشت ناز ساری آغاز می شود.
اشرفی پور یادآور شد : پناهگاه های حیات وحش سمسکنده و دودانگه ساری ، فریدونکنار و منطقه حفاظت شده البرز مرکزی از دیگر اماکنی است که با تشکیل کمیته طبیعت گردی و اکوتوریسم می توان گام های موثری برای حفظ آنها ضمن جذب توریسم برداشت.
وی با بیان این مطلب که ایران با 7/4 درصد میانگین جهانی از کشورهای کم پوشش دنیا در زمینه جنگل است خاطر نشان کرد :642 هزار هکتار از اراضی مازندران تحت پوشش مناطق 10 درصد جنگلی و کم پوشش هستند.
علی اشرفی پور با اشاره به وجود گونه های فراوان پرندگان در استان متذکر شد : 50 درصد گونه های پرند گان، 30 درصد پستانداران50 درصد دوزیستان و 30 درصد خزندگان کشور در ایام مختلف سال برای طبیعت گردانی به استان مازندران کوچ می کنند.
نظر شما