به گزارش خبرنگار مهر، مهدی کوشا روز چهارشنبه در نشست کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان مرکزی که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، اظهار کرد: سال ۸۱ به فرمان رهبر معظم انقلاب بر تبلیغات هوشمندانه و همه جانبه در حوز ه مبارزه با قاچاق کالا و ارز تاکید شد بر همین مبنا نام این دفتر تبلیغات هوشمندانه و مشارکتهای مردمی و نقش مردم در پیشگیری از و مبارزه با قاچاق کالا و ارز عنوان شده است.
وی ادامه داد: ضرورت وجود دفتر تبلیغات هوشمندانه و مشارکت مردمی ستاد مبارزه با قاچاق کالا در راستای ایجاد هماهنگی و هم افزایی رسانهای به منظور تغییر نگرش در افراد جامعه در استفاده از کالای ایرانی و عدم استفاده از کالای قاچاق است.
مدیرکل دفتر تبلیغات هوشمندانه و مشارکت مردمی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: در ستاد راهبردی این دفتر بحث تولید فکر و محتوا، کیفیت و اثر بخشی محصولات رسانهای در این حوزه مطرح است.
به گفته کوشا ترویج باور عمومی مردم نسبت به مصرف کالای ایرانی و عدم استفاده از کالای قاچاق مهم است که در راهبردهای این دفتر توسعه مشارکتهای مردمی و نهادهای مردمی مورد توجه است.
وی با اشاره به اهمیت پیوستهای فرهنگی در پیشگیری از قاچاق کالا و ارز اظهار کرد: پیوستهای فرهنگی و تبلیغی در حوزه مقابله با قاچاق کالا و ارز کمتر استفاده شده است در این راستا مقررشده است هم در ستاد و هم حوزههای مختلف پوشاک، سوخت و لوازم خانگی به این مهم توجه شود.
مدیرکل دفتر تبلیغات هوشمندانه و مشارکت مردمی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز عنوان کرد: تفاهم نامههای مشترک با وزارت آموزش و پرورش در راستای گفتمان سازی و جریان سازی منعقد شده است و منشور حمایت از کالای ایرانی تهیه و به تمامی استانها ابلاغ شد.
کوشا افزود: در راستای استفاده از ظرفیتهای تشکلها و اساتید تخصصی در حوزه مقابله با قاچاق کالا و ارز تفاهم نامه مشترک با وزارت علوم، تحقیقات و فناوری منعقد شده است.
وی به انعقاد تفاهم نامه این دفتر در حوزه مبارزه با قاچاق کالا و ارز با شورای سیاست گذاری ائمه جمعه کشور، معاونت فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی و حوزه هنری اشاره کرد.
مدیرکل دفتر تبلیغات هوشمندانه و مشارکت مردمی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اظهار کرد: باید در مقوله توسعه اقدامات فرهنگی و تقویت نگرش باور مردم در استفاده از کالاهای ایرانی از ظرفیت استانها استفاده کرد.
نظر شما