به گزارش خبرنگار مهر، نصرت اله علیرضایی یکشنبه شب در جلسه کمیته اجتماعی و فرهنگی، خانواده و بانوان و سلامت شهرستان که با حضور مریم بیدخام مدیرکل دفتر امور فرهنگی و اجتماعی استانداری و غلامرضایی معاون اداره کل بهزیستی استان در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد، اظهار کرد: حوزه فرهنگی و اجتماعی حوزه بسیار وسیع و متنوع و متکثری است که با نظامهای ارزشی و هنجاری متفاوتی در آن مواجه هستیم.
وی افزود: بر همین اساس اختلاف نظر و نگرش در این حوزه بسیار زیاد است و تا رسیدن به یک وضعیت و شرایط پایدار راه بلندی در پیش داریم.
فرماندار شهرستان آوج گفت: در حوزه مسائل فرهنگی و اجتماعی حداقل با دو شکاف ارزشی بین نسل قدیم و جدید از یک سو و تعارض و اختلاف بین ارزشها و هنجارهای رسمی و غیررسمی در جامعه مواجه هستیم.
علیرضایی اظهار داشت: ارزشها و خوب و بدهای جوانان با والدین متفاوت است و از سوی دیگر در حوزه فرهنگی و اجتماعی بین نگاه مسئولان، مدیران و تریبونهای رسمی با آنچه که در بطن و متن جامعه جاری و ساری است اگر نگوئیم، تعارض اما حداقل میتوانیم بگوئیم اختلاف و چندگانگی وجود دارد.
وی افزود: برای برون رفت از این فضا یکی از اقدامات اساسی این است که دولت و حاکمیت، به کار بستر سازی و تسهیل قوانین و روندها بپردازد و اجرای برنامهها را به سمنها و سازمانهای مردم نهاد که نبض فرهنگی و اجتماعی را در اختیار دارند، واگذار کند.
فرماندار آوج با بیان اینکه"سازمانهای مردم نهاد؛ بهترین روایتگر تکثر فرهنگی و اجتماعی موجود در جامعه هستند"در ادامه تصریح کرد: در طول یکسال گذشته سعی کردیم راه اندازی سازمانهای مردم نهاد شهرستان را در دستور کار قرار دهیم که در همین راستا در حال حاضر راه اندازی ۵ سازمان مردم نهاد در مراحل پایانی خود قرار دارد.
وی بیان کرد: دستگاههای فرهنگی و اجتماعی شهرستان ظرف ۱۰ روز آینده برنامههای پیشنهادی و اولویتهای خود را که احساس میکنند اجرای آنها یک ضرورت است را به فرمانداری ارسال کنند.
علیرضایی گفت: راه اندازی کمپ معتادین، مرکز مشاوره ژنتیک و دفتر تسهیل گری با محوریت سمنها از جمله برنامهها و اولویتهای شهرستان میباشد که در حال پیگیری است.
نظر شما