به گزارش خبرنگار مهر، علی ممبینی ظهر امروز چهارشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش خوزستان اظهار کرد: ۱۷ هزار و ۹۲۹ دانش آموز در سامانه برای پایگاه سنجش نوبت گرفتند که تاکنون کار بیش از ۷۶۰ نفر از آنها انجام شده است.
وی افزود: سنجش سلامت پیش دبستانی و دبستان با هدف کمک به بهبود کیفی آموزش و پرورش و کنترل برخی از مشکلاتی که بر اُفت تحصیلی مؤثر هستند، انجام میشود؛ شناسایی انواع مشکلات و اختلالات مثل شنوایی، بینایی و جسمی حرکتی نیز از دیگر اهداف طرح سنجش است تا با یک عدالت آموزشی دانش آموزان را به خوبی جای گیری کنیم.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی خوزستان تصریح کرد: هر کودکی که وارد طرح سنجش سلامت میشود، یک شناسنامه سلامت الکترونیکی با اطلاعات جامع آموزشی و بهداشتی خود و خانواده او تهیه و در اختیار معلمان و برنامه ریزان آموزشی قرار میگیرد.
ممبینی با تأکید بر اهمیت طرح سنجش سلامت در راستای اجرای عدالت آموزشی خبر داد: سال گذشته ۷۷ هزار و ۶۶۵ نوآموز شهری، ۲۵ هزار و ۳۷۱ روستایی و یک هزار و ۹۲۸ نوآموز عشایری داشتیم.
وی ادامه داد: سال گذشته ۱۷ هزار و ۶۹ نفر مشکوک به مشکل بودند که ۶ هزار و ۸۳۷ نفر مشکوک به مشکل بینایی، دو هزار و ۱۰۴ نفر مشکوک به مشکل شنوایی، در بحث هوش هفت هزار و ۹۰۱ ارجاعی، ۲۲۷ نوآموز ارجاع جسمی حرکتی و ۱۱۴ ارجاعی اُتیسم داشتیم.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی خوزستان عنوان کرد: نزدیک به ۳۰ هزار دانش آموز دیرآموز فقط در مقطع ابتدایی داریم که باید برای این دانش آموزان برنامه داشت تا از اُفت تحصیلی آنها جلوگیری کنیم.
ممبینی در خصوص دندانهای سالم دانش آموزان در طرح سنجش سلامت بیان کرد: سال گذشته ۴۹ هزار و ۱۶۷ نوآموز شهری و ۱۸ هزار و ۱۱۹ نفر روستایی و ۸۵۸ عشایری دندانهای پوسیده یا مشکل دار داشتند.
وی یادآور شد: در اجرای طرح سنجش سلامت هر کودک باید ۴۰ هزار تومان هزینه پرداخت کنید؛ در این بین ۱۰ درصد مردم نیم بها و ۵ درصد رایگان پذیرفته میشوند. همچنین ۲۰ هزار تومان هزینه لغو نوبت یا نوبت گیری مجدد را حذف کردیم.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی خوزستان گفت: تعداد پایگاههای سنجش استان امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا به ۷۱ واحد افزایش و یک ساعت نیز به فعالیت هر پایگاه افزوده شد.
ممبینی ادامه داد: پیش بینی میکنیم که امسال ۲۴ هزار نوآموز روستایی نیازمند طرح سنجش سلامت داشته باشیم و قریب به ۹۶۰ میلیون تومان هزینه سنجش آنها میشوند که خواستار تخفیف نیم بها یا رایگان شدن طرح برای آنها هستیم.
وی با اشاره به رایگان بودن طرح سنجش سلامت عشایر گفت: تأمین وسیله نقلیه برای عوامل طرح سنجش، تأمین وسایل ضدعفونی کننده، انتشار گزارش از صدا و سیما، اختصاص مبلغ ۹۶۰ میلیون تومان برای رایگان شدن طرح سنجش روستایی و همچنین خرید ۳۰ دستگاه ادیومتر برای ارزیابی شنوایی پایگاهها از جمله انتظارات است.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی خوزستان با اشاره به نیاز آموزش و پرورش استثنایی خوزستان به ساخت سه کلاس و تعمیر و مرمت پنج واحد گفت: به سه میلیارد ریال کمک سرانه نیاز داریم؛ همچنین به ۵۵ کیت آموزشی تخصصی، ۲۱۵ میز و نیمکت انفرادی، ۵۵ فایل چهار کشوی اداری، ۵۵ کمد شیشهای و کارگاهی، ۳۷ میز و صندلی معلم، ۴۰ کولر گازی، ۱۵ لب تاپ، پنج آبسردکن و ۱۵ دستگاه پرکینز نابینایان از جمله تجهیزات مورد نیاز است.
نظر شما