حسین صمصامی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره چگونگی بررسی آئین نامه اجرایی بازار غیر متشکل پولی در دولت گفت: این آئین نامه در ابتدا در شورای پول و اعتبار مورد بررسی کارشناسی قرار گرفت و در ادامه کمیسیونهای تخصصی و سپس اقتصادی دولت آن را مورد بررسی قرار دادند.
وی با بیان این که در مجموع مواردی به آئین نامه اجرایی بازار غیر متشکل پولی اضافه شده است، تصریح کرد: نظر دولت نیز در این آئین نامه اعمال شده است.
صمصامی ساماندهی فعالیت صندوقهای قرض الحسنه و به طور کلی ساماندهی بازار غیر متشکل پولی را از اهداف اصلی آئین نامه اجرایی مربوطه عنوان کرد و گفت: بهزودی آئین نامه اجرایی بازار غیر متشکل پولی ابلاغ میشود.
به گزارش مهر، آئین نامه اجرایی قانون تنظیم بازارغیرمتشکل پولی نوعی ابزار اجرایی برای کنترل عملیات پولی و اعتباری کلیه موسسات غیر دولتی است که آنها را تحت پوشش قرار می دهد.
هدف اصلی این قانون نظم دادن نقش فعالان در بازار پولی است. در قالب این قانون قرار است کلیه فعالان بازار پولی کشور تحت نظارت بانک مرکزی قرار گیرند.
البته بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به پرسش خبرنگار مهر درباره تعداد موسسات غیر بانکی فعال در کشور اعلام کرده است : با توجه به عدم ابلاغ آئین نامه اجرایی قانون تنظیم بازار غیر متشکل پولی، تاکنون مجوزی از سوی این بانک صادر نشده است.
براساس آمار و اطلاعات غیر رسمی، حدود 5 هزار صندوق قرض الحسنه، 1500 شرکت تعاونی اعتبار و 500 شرکت لیزینگ در حال فعالیت هستند.
نظر شما