به گزارش خبرنگار مهر، علی اوسط هاشمی ظهر روز پنجشنبه در شهرستان انزلی با اشاره به اینکه سواد در دنیای امروز سواد قدرت تغییر و بهبود وضعیت فعلی و فراگیری مهارت است، افزود: باید نیروی انسانی به مرحلهای از رشد رسیده باشد که برای جامعه مفید بوده و رفاه و سعادت آینده که محصول توسعه است را برای جامعه به ارمغان آورد.
هاشمی با اشاره به اینکه با وجود افراد دارای مدارک تحصیلی بالا ارزیابی مثبتی از نیروی ماهر در جامعه وجود ندارد، تاکید کرد: باید افراد را به سمت خلاقیت به کار سوق داده و به عنوان کار الگویی به مناطق و شهرهای دیگر معرفی شود.
وی با اشاره به اینکه ظرفیت بنادر شمالی و جنوبی باید افزایش یابد، اظهار کرد: مناطق ویژه اقتصادی تأثیر پذیری بسیار داشته و میتوانند تفاوتها را رقم بزنند.
هاشمی با تاکید بر اینکه این مناطق میتوانند پیشتاز توسعه متوازن و پایدار باشند، افزود: با وجود اینکه جامعه در مسیر سواد قرار گرفته است و تحصیلات عالیه عمومیت پیدا کرده ولی نوع تعریف از سواد متفاوت است چون مهارت در کنار سواد توسعه پیدا نکرده است.
وی ادامه داد: سازمان فنی و حرفهای آمادگی آن را دارد تا در مرحله نخست نسبت به مهارت آموزی برای ۱۰ هزار نفر از بومیان و ساکنان این منطقه اقدام کند تا در آینده هیچ شهروند بدون مهارت وجود نداشته باشد.
رئیس سازمان فنی و حرفهای تاکید کرد: ضرورت دارد در این مناطق با ایجاد مراکز آموزش آزاد مدرن، هیچ فردی بدون کسب مهارت و فراگیری مهارت به کار مشغول نشده و مجوز اشتغال نگیرد.
هاشمی با بیان اینکه توانمندی نیروی انسانی در همه زمینهها و حوزهها مدنظر است، گفت: متأسفانه در کشور آن گونه که باید نتوانستهایم جامعه انسانی را به توانمندی رسانده و نیروی انسانی ماهر تربیت کنیم و معتقدم راه برون رفت از این چالش، توانمند سازی نیروی انسانی و هدایت او در مسیر درست است.
وی با اشاره به اینکه تفاهم نامه امروز سومین تفاهم با این مناطق است، ادامه داد: گفت: با انعقاد این تفاهم نامه فصل جدیدی برای توسعه و تربیت نیروی انسانی ماهردر انزلی آغاز خواهد شد.
رئیس سازمان فنی و حرفهای با بیان اینکه افزایش قابلیتهای نیروی انسانی میزان توسعه را رقم میزند، ادامه داد: امروز فارغ التحصیلان دانشگاهها نرخ بالای بیکاران کشور را تشکیل میدهند که لازم است مهارتهای لازم را بیاموزند.
نظر شما