بهمن احمدی در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: از زمانی که مسئولیت هیأت دوچرخه سواری استان کردستان به من واگذار شده است، تمام انگیزه و تلاش خود را برای مسابقات المپیاد استعدادهای برتر گذاشتم.
وی افزود: سال گذشته حدود ۲۸ نفر در مسابقات استانی که برگزار کردیم شرکت کردند و از این مجموعه نفرات برتر را برای حضور در مسابقات کشوری انتخاب کردیم و این انتخاب سبب کسب رتبه چهارمی کشور با مجموع چهار مدال شد.
رئیس هیأت دوچرخه سواری کردستان بیان کرد: من به عنوان رئیس هیئت و کسی که سالها است در اداره کل ورزش و جوانان حضور دارم معتقد هستم در هر شرایطی باید تیم به مسابقات اعزام شود حتی اگر مقام و مدالی به دست نیاید زیرا حضور در مسابقات مختلف تجربه و اعتماد به نفس ورزشکاران را بالا میبرد.
احمدی ضمن اشاره به مشکلات پیش روی ورزش دوچرخه سواری به ویژه در استان کردستان، ادامه داد: از اهم مشکلات ورزشکاران و هیئت دوچرخه سواری استان با توجه به بالا بودن هزینهها در این ورزش مشکلات مالی و نبود اسپانسرهای ورزشی است که به نحوی موجب کند شدن سرعت پیشرفت ورزش در استان شده است.
وی به بالا بودن قیمت وسایل ورزشی برای ورزشکاران اشاره کرد و گفت: در حال حاضر با توجه به این تورم ابزار هر دوچرخه سوار تا ۳۰ میلیون تومان قیمت دارد که با توجه به اینکه اکثر ورزشکاران ما از قشر ضعیف جامعه هستند، این رقم بسیار بالا است و امکان تأمین آن برای همگان میسر نیست.
رئیس هیأت دوچرخه سواری کردستان در ادامه اظهار کرد: چرا باید وضعیت دوچرخه سواری استان کردستان بعد از گذشت سالها به این اندازه نگران کننده باشد که یک مربی هنوز آموزشهای ده سال پیش را به ورزشکاران میآموزد و تا به حال کلاسی برای بالا بردن سطح دانش او در نظر گرفته نشده است.
وسایل و تجهیزات به هیأت دوچرخه سواری کردستان تحویل داده نمیشود
احمدی ضمن اشاره به عدم تحویل وسایل و تجهیزات به هیأت دوچرخه سواری استان کردستان، گفت: در حال حاضر دو دستگاه موتور سیکلت، ۲ دستگاه دوچرخه مخصوص پیست و چند دستگاه ترینر و دوچرخه نزد رئیس هیئت قبلی مانده است که تحویل هیئت دوچرخه سواری استان کردستان نشده است و دبیر هیئت قبلی مدعی است که این وسایل را در گرو طلبی که از هیئت داشته، نزد خود نگه داشته است.
وی ادامه داد: متأسفانه جدا از اینها شاهد این هستیم که در هیأت گذشته دوچرخههایی به ورزشکاران بدون دریافت کوچکترین رسید تحویل داده شده است که این نیز مشکلاتی را به وجود آورده است.
رئیس هیأت دوچرخه سواری کردستان بیان کرد: متأسفانه در گذشته اداره کل ورزش و جوانان نظارت بسیار ضعیفی بر هیئتهای ورزشی استان داشته و این نبود نظارت باعث بروز مشکلات جدی در مسیر فعالیتهای هیأتهای ورزشی داشته است.
احمدی اظهار کرد: طی تفاهم نامهای که فدراسیون دوچرخه سواری و سازمان شهرداریهای کشور امضا کردهاند شهرداریها باید مکانهایی که قابلیت دوچرخه سواری را دارند در اختیار هیئتهای استانی قرار بدهند که متأسفانه در سراسر استان این موضوع تاکنون عملیاتی و اجرایی نشده است و به همین دلیل ما انتظار داریم که شهرداریها در این زمینه همکاری بهتری با ما داشته باشند.
وی به پیست دوچرخه سواری کمربندی آبیدر سنندج نیز اشاره کرد و افزود: این پیست هیچ گونه بهره حرفهای برای هیأت ندارد و تنها جنبه همگانی بودن را دارد و البته این را نیز باید گفت که مسیر سبزی که در آبیدر وجود دارد تنها مختص دوچرخه سواری است و نه پیاده روی.
رئیس هیأت دوچرخه سواری کردستان ضمن اشاره به وضعیت سازماندهی ورزشکاران رشته دوچرخه سواری در استان، گفت: در حال حاضر ۳۶۶ ورزشکار سازمان یافته داریم که ۱۳۰ نفر آنها را بانوان تشکیل دادهاند.
وی به رشتههای فعال دوچرخه سواری در استان اشاره کرد و بیان کرد: رشتههای تریال، جاده، بی ام ایکس، سایتل توریست و کوهستان که خود به دو رشته کراس کانتری و دانهیل تقسیم میشود در استان فعال هستند و البته بخش دوچرخه سواری جانبازان و معلولین نیز به هیأت استان طی امسال اضافه شده است.
احمدی اظهار کرد: اگر سایه سنگین کرونا از ورزش برداشته شود برای سال آینده برنامههای بسیار مناسبی برای ارتقای سطح ورزش دوچرخه سواری در دستور کار هیأت قرار گرفته است و انتظار میرود در سایه حمایتهای بیشتر مسئولان و تلاش ورزشکاران بتوانیم متناسب با ظرفیتها و استعدادهای موجود، وضعیت دوچرخه سواری کردستان را ارتقا بدهیم.
وی در پایان ضمن دعوت از مردم برای استفاده بیشتر از دوچرخه و فرهنگ سازی در این بخش، افزود: به هر اندازه که میزان استفاده از دوچرخه در جامعه بیشتر شود، زمینه برای شناسایی استعدادهای بیشتر در این رشته نیز فراهم خواهد شد.
نظر شما