۱۶ خرداد ۱۳۸۶، ۱۵:۳۹

محمد سریر :

موسیقی پژواک سرگذشت تاریخی یک ملت است

موسیقی پژواک سرگذشت تاریخی یک ملت است

موسیقی محلی نوعی انعکاس شرایط اجتماعی و سرگذشت تاریخی ملت و اقوام در دوره ای خاص است .

به گزارش خبرگزاری مهر، رئیس هیات مدیره خانه موسیقی ایران با بیان این مطلب گفت :  موسیقی محلی چه در حوزه کلامی و چه به عنوان موسیقی، گویای فراز و نشیب های زندگی اجتماعی در یک دوره تاریخی و به عنوان پلی از گذشته های دور است که شنونده را به اوج جریانات و تحولات زندگی اجتماعی و تواناییهای هنرمندان آن دوره متصل کرده و اقوام مختلف سرزمین پهناور ایران را به هم پیوند می زند .

رئیس کمیته ملی موسیقی یونسکو افزود : این نغمه های ماندگار و جذاب یک درک مشترک ایجاد کرده و در دستگاه های موسیقی ملی پایه های اصلی و جانمایه موسیقی ایرانی را در گونه های مختلف تشکیل می دهد لذا با توجه به اینکه کاربرد و توان رسانه های جمعی بویژه صدا و سیما در حوزه موسیقی غیر قابل انکار است .

عضو هیئت مدیره خانه سینما گفت : پخش موسیقی از رسانه پرمخاطب رادیو و تلویزیون علاوه بر اینکه مشتریان و شنوندگان خاص خود را دارد و فرصت مخاطب را پر می کند می تواند شنونده را به انبساط خاطر رسانده و دریچه های تازه ای به سوی اندیشه و فکر و نگاه تخصصی به هنر بگشاید .

وی در ادامه گفت : جشنواره ها علاوه بر ارزیابی عملکرد کارگزاران هنری در مناطق مختلف کشور به نوعی از یک سو راهنمای سیاستگذاران بوده و از سوی دیگر فعالیتهای دیگر مناطق و پیشرفت و تواناییها را در مقابل یکدیگر قرار می دهد .

 سریر در پایان موسیقی را زنده وتاثیرگذار در زندگی اجتماعی مردم دانست و گفت : قوی ترین وسیله ای که اقوام و گروههای مختلف ایرانی را در داخل و خارج از کشور به سرزمین مادری خویش پیوند می زند نغمه ایرانی است .

کد خبر 497768

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha