مجتبی جلوداری در گفت و گو با خبرنگار مهر، با اشاره به فعالیتهای فرهنگی و آموزشی قرارگاه مردمی سردار سلیمانی کاشان اظهار داشت: با توجه به اهمیت مسائل فرهنگی و آموزشی برای مقابله شهروندان با شیوع بیشتر ویروس کرونا یکی از هیئتهای عضو قرارگاه موظف شد در کنار دیگر فعالیتهای مردمی و جهادی خود تمرکز بیشتری بر فعالیتهای آموزشی انجام دهد.
وی افزود: بر این مبنا این هیئت تولیدات رسانهای فرهنگی و آموزشی خود را هر روز در ایام شیوع کرونا در بستر فضای مجازی در اختیار شهروندان کاشانی و حتی دیگر هموطنان ایران اسلامی قرار میداد که بسیار هم مورد استقبال قرار گرفت.
دبیر قرارگاه مردمی و جهادی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی کاشان با اشاره به اینکه در این قرارگاه تاکنون بیش از ۱۱۰ هیئت عضو شدهاند و همانطور این تعداد روز به روز در حال افزایش است. تاکید کرد: به طور میانگین از هر هیئت بیش از ۱۰۰ نفر از اعضای جهادی و انقلابی آن برای خدمت به مردم منطقه کاشان برای مبارزه با کرونا پای کار آمدند.
وی ادامه داد: با توجه به حجم گسترده فعالیتها و حضور اعضای قرارگاه در انجام خدمات جهادی و مردمی، خیران بسیاری برای تأمین هزینههای قرارگاه اعلام آمادگی کردهاند و در زمینه مسائل پشتیبانی و لجستیکی هم با استفاده از ظرفیت و امکانات بالای هیئات توانستهایم به خوبی فعالیتها را پشتیبانی کنیم.
جلوداری با اشاره به اینکه به غیر از اعضای قرارگاه شهید سلیمانی در بیرون از این مجموعه نیز فعالیتهایی در راستای اقدامات قرارگاه انجام میشود، گفت: برخی از فعالیتهای قرارگاه همانند تهیه و بسته بندی کردن گان و ماسکهای بهداشتی برای استفاده کادر درمان و همچنین مردم توسط برخی از بانوان کاشانی در بنیاد حامیان خانواده در منزل و یا کارگاههایی با شرایط استاندارد انجام میشود.
وی با بیان اینکه در تاریخ بیش از ۴۰ ساله انقلاب اسلامی ثابت شده است که مدیران و مسئولین در مقابل بحرانها و مشکلات هر جا از ظرفیتهای مردمی و جهادی به خصوص جوانان انقلابی استفاده کردند به خوبی توانستند بر این بحرانها غلبه کنند، گفت: تشکیل قرارگاه شهید قاسم سلیمانی در شهر کاشان یک ظرفیت بالقوه برای مدیران و مجموعه تصمیم گیرنده شهری است تا در رویدادهای مختلف از این ظرفیت هم در دوران کنونی و هم پساکرونا استفاده کند.
نظر شما