محمدرضا ابراهیمی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت : به مجموع طرح های رسیده 1600 میلیارد تومان اختصاص داده شده است که این طرح ها با توجه به نوع و مکان اجرای آن شامل پرداخت یارانه خواهد شد.
وی افزود : از مجموع طرح های ارائه شده ، 6 هزار و 933 طرح تایید و قرارداد سه هزار و 994 طرح منعقد شده است که از این تعداد یک هزار و 546 طرح در مرحله بهره برداری قرار دارد و با اجرای آن سه هزار و 900 شغل در استان کرمان ایجاد خواهد شد .
ابراهیمی خاطرنشان کرد : به طور میانگین برای هر طرح بین 20 تا 30 میلیون تومان سرمایه گذاری صورت گرفته است .
وی ادامه داد : علاوه بر طرح های زودبازده ، طرح های بزرگ اقتصادی نیز در استان کرمان در حال اجرا است که راه اندازی کارخانه کک و قطران زرند در نیمه دوم شهریور ماه سال جاری با ظرفیت 400 هزار تن تولید کک و اشتغالزایی برای 250 نفر از جمله این طرح ها است .
این مسئول تصریح کرد : هم اکنون که این کارخانه راه اندازی نشده است سالانه از مجموعه معادن زغال سنگ کرمان 40 تا 50 هزار تن زغال سنگ استخراج و به کارخانه فولاد مبارکه اصفهان ارسال می شود اما با احداث کارخانه کک وقطران زرند چرخه فعالیت کک و فولاد در کرمان به حرکت درخواهد آمد و اشتغال تعداد زیادی از جوانان به این طریق تضمین می شود .
معاون مالی و برنامه ریزی استاندار کرمان یادآور شد : با وجود معدن عظیم سنگ آهن سیرجان و ظرفیت تولید سالانه 1/2 میلیارد تن سنگ آهن در آینده ای نزدیک دو کارخانه فولاد در بخش خصوصی و دولتی و نیروگاه برق 1000 مگاواتی احداث می شود و سیرجان به قطب تولید فولاد کشور تبدیل خواهد شد.
ابراهیمی در خصوص دلایل عدم پیشرفت اقتصادی استان کرمان گفت : تصور مسئولان با حقایق موجود در کرمان قبل از سفر هیئت دولت متفاوت بود ، به طوری که بیشتر مسئولان ، کرمان را استانی غنی در زمینه معادن ، کشاورزی و نیروی انسانی می دانستند اما واقعیت استان کرمان اینگونه نیست و از پتانسیل ها استفاده بهینه صورت نگرفته است.
وی بیان داشت : بستر لازم برای پیشرفت اقتصادی در استان کرمان به خصوص بعد از سفر هیئت دولت فراهم شده است ، اما همکاری بخش خصوصی استان کرمان و مردم در این زمینه مکمل برنامه ریزی ها است که این عزم در مردم استان کرمان دیده نمی شود.
ابراهیمی با اشاره به اینکه تسهیلات فراوانی برای استفاده مردم کرمان در زمینه صنعت و کشاورزی فراهم شده است اعلام کرد : به دلیل عدم استفاده مردم استان کرمان از این منابع ، مبالغ اختصاصی توسط استان های مجاور جذب می شود که این امر جای تاسف دارد.
نظر شما