۱۵ مرداد ۱۳۹۹، ۹:۰۳

در گفتگو با مهر عنوان شد؛

شکل‌گیری مثلت زاگرس‌نشینان برای اشتراک‌گذاری ظرفیت‌های گردشگری

شکل‌گیری مثلت زاگرس‌نشینان برای اشتراک‌گذاری ظرفیت‌های گردشگری

همدان-رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری شورای شهر همدان از امضای توافقنامه همکاری مشترک گردشگری توسط شهرداران همدان،کرمانشاه و سنندج خبر داد و گفت:ظرفیت‌های گردشگری این ۳شهر به اشتراک گذاشته می شود.

حسین قراباغی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به انعقاد تفاهم نامه همکاری شهرداران شهرهای همدان، ْ کرمانشاه و سنندج با محوریت ایجاد مسیر گردشگری تاریخ و تمدن ایران؛ گفت: سال گذشته مبحث مسیر گردشگری غرب کشور با محوریت بهره‌گیری از ظرفیت‌های گردشگری موجود در کمیسیون تخصصی اقتصاد، سرمایه‎گذاری و گردشگری شورای شهر همدان مطرح شد که مورد حمایت اعضای شورا قرار گرفت؛ از این‌رو دبیرخانه مشترک ۳ شهر شکل گرفت و ضمن پیگیری‌های صورت گرفته، مقرر شد توافق‌نامه‌ای در بحث بهره‌گیری از ظرفیت‌های گردشگری داشته باشیم.

وی افزود: در نشست زاگرس‌نشینان به میزبانی شهرداری کرمانشاه با همراهی تعدادی از اعضای شورای شهر همدان، رؤسای کمیسیون‌های تخصصی گردشگری شوراها، شهرداران، معاونان مدیر ارشد استان کرمانشاه و با حضور دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو برای ثبت مسیر گردشگری به‌عنوان ۳ شهر خلاق موسیقی، خوراک و صنایع‌دستی به‌منظور توسعه گردشگری شهری، تفاهم‌نامه امضا شد.

قراباغی ادامه داد: این طرح با امضای توافق‌نامه بین شهرداران به صورت رسمی آغاز و مقرر شد در برنامه عملیاتی ۶ ماهه، مقدمات کار در دو بخش کرونازیستی و پساکرونا به‌منظور پایه‌گذاری این مسیر، پیگیری شود.

وی با تأکید بر اینکه ثبت مسیر گردشگری رویداد مهمی است که موجب می‌شود غرب کشور مورد توجه گردشگران قرار گیرد؛ گفت: ارتقا و رونق صنعت گردشگری یکی از مهمترین مباحث در حوزه اقتصادی و جذب سرمایه‌گذار و گردشگر است.

رئیس کمیسیون اقتصاد، سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای شهر همدان ایجاد کریدور گردشگری غرب کشور را رویداد مهمی برشمرد و افزود: این مهم تأثیر به‌سزایی در ارتقای صنعت گردشگری شهری برای همدان به‌عنوان پایتخت تاریخ و تمدن ایران‌زمین و همچنین شهرهای سنندج و کرمانشاه خواهد داشت.

قراباغی همچنین گفت: در این تفاهم‌نامه تبادل فضاهای تبلیغاتی، برگزاری دیدارهای مشترک و احیای منطقه گردشگری غرب کشور توسط همدان، کرمانشاه و سنندج پیش‌بینی شده که امیدواریم با هم افزایی و همگرایی از این ظرفیت بالقوه و بالفعل بهره‌مند شویم.

وی برگزاری کارگاه‌های آموزشی یونسکو در منطقه غرب کشور، لزوم برندسازی، تمرکز بر برنامه‌های مرتبط با نوروز و جاده ابریشم، ایجاد جاذبه‌های ویژه و استفاده از ظرفیت‌های مشترک ۳ شهر غرب کشور، تعریف زنجیره تجاری‌سازی و شناسایی بازارهای هدف فعالان گردشگری را از جمله مفاد تفاهم‌نامه اعلام کرد.

کد خبر 4991409

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • حسینی IR ۱۰:۳۵ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۶
      0 0
      بدون اگر این همکاری و هماهنگی در استانهای غربی صورت بگیرید قطعا غرب کشور ایران به یکی از مهمترین مقاصد گردشگری شگفت انگیز و پر رونق دنیا مبدل خواهد شد