۲۰ مرداد ۱۳۹۹، ۹:۲۴

در گفتگو با مهر عنوان شد؛

ضرورت ارتقای سطح مهارت های گفتگو محور در خانواده

ضرورت ارتقای سطح مهارت های گفتگو محور در خانواده

رشت- مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری گیلان با تأکید بر ضرورت ارتقای سطح مهارت های گفتگو محور در خانواده، گفت: اطلس نقاط حادثه خیز در زمینه آسیب های حوزه بانوان تدوین شده است.

زهرا یعقوب نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اقدامات حوزه بانوان و خانواده در زمینه ایجاد نشاط و تفریح برای جامعه بانوان، اظهار کرد: در حوزه تفریحی و آموزشی مربوط به بانوان با دستگاه‌های متولی رایزنی‌ها خوبی برای ایجاد فضاهای ورزشی و تفریحی انجام شده است.

وی در ادامه گیلان را سالمندترین استان کشور عنوان کرد و افزود: با توجه به وجود افراد سالمند بسیاری در استان گیلان اداره کل ورزش و جوانان و شهرداری‌ها باید مکان‌های ویژه برای این افراد ایجاد کنند.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری گیلان با اشاره به ارائه طرحی در زمینه سالمند خواندگی به کارگروه‌های مرتبط با این موضوع در استانداری، گفت: با توجه به این وضعیت به دنبال فرهنگ سازی در این زمینه هستیم تا همان گونه که خانواده‌ها کودکانی را به عنوان فرزند خوانده قبول می‌کنند از سالمندان نیز به این شکل نگهداری کنند.

ضرورت ارائه طرح‌های تشویقی برای فرزندآوری

وی در ادامه با بیان اینکه به دنبال اجرای طرح‌هایی برای تشویق بانوان و خانواده‌ها به فرزند آوری هستیم، تصریح کرد: متأسفانه ادامه این روند قطعاً در ۲۰ سال آینده استان و حتی کشور را با مشکل مواجه خواهد کرد.

یعقوب نژاد با اشاره به ارائه پیشنهاد در این زمینه به شورای جمعیت، ادامه داد: باید بسته‌های تشویقی ارائه شود تا مادران شاغل به فرزند آوری ترغیب شوند.

وی نداشتن امنیت شغلی زنان شاغل را یکی از عوامل مهم در موضوع فرزند آوری عنوان کرد و افزود: باید به دنبال مشوق‌هایی باشیم که جایگزینی جمعیت صورت گیرد.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری گیلان با اشاره به نقش مهم رسانه در آگاهی بخشی، اظهار کرد: باید از ظرفیت دانشگاه‌ها و جامعه شناسان برای تحلیل و بررسی راهکارهای تأثیرگذار در این بخش استفاده شود.

وی با بیان اینکه نوع سبک زندگی در این موضوع بسیار تأثیرگذار خواهد بود، ادامه داد: سبک زندگی باید به گونه باشد که با آگاهی بخشی به آحاد جامعه مسئله افزایش جمعیت حل شود.

یعقوب نژاد همچنین به موضوع خشونت‌های خانگی علیه زنان نیز اشاره و با بیان اینکه از ظرفیت نهادهای اجتماعی برای کاهش این خشونت‌ها قطعاً بهره گیری خواهد شد.

وی با بیان اینکه در کارگروه فرهنگی سلامت و زنان طرح‌هایی ارائه شده تا در بهزیستی این طرح‌ها برای کاهش خشونت خانگی پیگیری شود، افزود: اطلس نقاط حادثه خیز استان تدوین شده تا تصمیم گیری های ویژه ای در این نقاط صورت گیرد.

در حوزه آسیب‌های اجتماعی تفکیک جنسیتی نداریم

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری گیلان با اشاره به اینکه در حوزه حل آسیب‌های اجتماعی تفکیک جنسیتی وجود ندارد، اظهار کرد: در این بخش به همه اقشار توجه می‌کنیم تا زنجیره‌های متصله شناسایی شود.

وی با تأکید بر ضرورت ارتقای سطح مهارت‌های گفتگو محور در خانواده، گفت: بررسی وجود یک آسیب در روستاها و شهرها نشان می‌دهد نگاه سنتی و فرهنگی حاکم بر گفتگو غلبه دارد و ارتباط درست بین والدین و فرزندان شکل نگرفته است.

یعقوب نژاد با بیان اینکه در ازدواج دختران و تعامل با خانواده باید طرح‌های خاصی با همکاری آموزش و پرورش و بهزیستی در دستور کار قرار گیرد، افزود: باید مهارت‌های گفتگو محور در خانواده به ویژه در شهرستان حادثه خیز استان شکل بگیرد.

وی تأکید کرد: هرچه ارتباط والدین و فرزندان صمیمی تر باشد کاهش آسیب‌های اجتماعی کمتر خواهد بود.

کد خبر 4994664

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha