به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت راه و شهرسازی، عبدالهاشم حسننیا، با اشاره به اینکه ۶۵ هزار دستگاه کامیون بالای ۴۰ سال در کشور وجود دارد، اظهار داشت: در راستای سیاستهای دولت و تأکیدات وزیر راه و شهرسازی، نوسازی این ناوگان را در دستور کار خود قرار دادیم.
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای کشور افزود: در فاز نخست این طرح، تعداد پنج هزار دستگاه کامیون با سرمایهگذاری ۱۴ هزار میلیارد تومانی بخش خصوصی و بهرهگیری از تسهیلات بانک صادرات ایران، نوسازی خواهد شد.
حسننیا با بیان اینکه فعالیت کامیونهای فرسوده فعال در شبکه حمل و نقل، پایش شده و موجود است، ادامه داد: بر این اساس، کامیونهایی که فعال نبودهاند، امکان استفاده از تسهیلات این طرح را ندارند.
وی همچنین عنوان کرد: این طرح، صرفهجویی یک میلیارد و ۲۲۰ میلیون لیتری سوخت را در یک دوره هفت ساله به دنبال خواهد داشت.
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای کشور با اشاره به اینکه در فاز نخست، نوسازی کامیونهای بالای ۵۰ سال را هدفگذاری کردهایم، خاطرنشان کرد: هر مالکی که ماشین خود را اسقاط کند به شرکت سازنده معرفی میشود تا کامیون جدید را تحویل بگیرد. ضمن اینکه شرکت تولیدکننده نیز افرادی را که ما در قالب این طرح معرفی میکنیم در اولویت تحویل کامیون قرار میدهد.
گفتنی است؛ روز چهارشنبه آئین امضای قرارداد سهجانبه نوسازی پنج هزار دستگاه ناوگان حمل و نقل برون شهری کالا با حضور محمد اسلامی، وزیر راه و شهرسازی، عبدالهاشم حسننیا، معاون وزیر و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای، حجتاله صیدی، مدیر عامل یکی از بانکهای کشور و بخش خصوصی در محل وزارت راه و شهرسازی برگزار شد.
بر اساس این قرارداد سه جانبه، تعداد پنج هزار دستگاه کامیون، کشنده و کانتینرهای یخچالی در یک دوره ۲۰ ماهه نوسازی میشود. میزان سرمایهگذاری بخش خصوصی در این قرارداد حدود ۱۴ هزار میلیارد تومان ذکر شده است.
نظر شما