۲۱ خرداد ۱۳۸۶، ۱۴:۱۲

مناقصه فاز دوم پالایشگاه پارسیان تا 15 تیر تمدید شد

با صدور مجوز از سوی شرکت ملی گاز ایران ، مناقصه فاز دوم پالایشگاه گاز پارسیان تا 15 تیر ماه سال جاری تمدید شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران ، میرزا محمدی مجری طرح پالایشگاه گاز پارسیان ، با اعلام این خبر گفت: بعد از طی مراحل قانونی با انتخاب شرکت های داخلی واجد شرایط ، مدارک مناقصه برای انتخاب پیمانکار EPC  طرح ، در اسفند 85 توزیع و اعلام گردید تا 24 خرداد 86 پیشنهادات فنی ارائه شود اما تا این تاریخ قریب به اتفاق شرکت کنندگان در مناقصه تقاضای تمدید  زمان ارائه پیشنهادات را داشته اند.

وی گفت: دراین راستا با مجوزی که از سوی شرکت ملی گاز ایران صادر شد زمان مناقصه حداکثر 3 هفته تمدید گردید ، بنابراین مناقصه فاز دوم طرح تا 15 تیر ماه 86 ادامه دارد .

میرزا محمدی با اشاره  به اینکه بر اساس برنامه ریزی های انجام شده باید بتوانیم تا نیمه دوم سال جاری گاز انتخاب پیمانکار و مناقصه را به اتمام رسانده تا ضمن عقد قرار داد با پیمانکار انتخاب شده پیش پرداخت انجام ، ضمانت نامه ها اخذ و L/C  اول خرید باز شود ، گفت: بودجه لازم برای فاز دوم از روش بیع متقابل 2 از طریق شرکت نیکو تامین می شود.

وی افزود: طبق برنامه ، فاز دوم طرح پالایشگاه گاز پارسیان باید ظرف مدت 32 ماه از تاریخ شروع قرارداد به پایان برسد.

میرزا محمدی افزود: محصولات این پالایشگاه در فاز دوم عبارتست از 850 هزار تن اتان در سال ، 450 هزار تن پروپان در سال ، 310 هزار تن بوتان در سال و پس از تکمیل فاز دوم 11 میلیون بشکه مایعات گازی شیرین در سال خواهد بود.

وی یاد آور شد: هم اکنون تا 32 هزار بشکه در روز مایعات گازی از واحدهای 400 و 500 پالایشگاه پارسیان استحصال می شود.

وی افزود: کل محصول اتان استحصال شده با خط لوله به پتروشیمی جم در عسلویه تحویل خواهد شد و پروپان و بوتان و C5+  بدست آمده نیز با خطوط لوله مجزا به عسلویه منتقل و در سایت ذخیره سازی عسلویه در مخازن مربوطه جهت صادرات نگهداری می شود.

میرزا محمدی با اشاره به اینکه قیمت یک بشکه مایعات نفتی گاز از یک بشکه نفت خام بیشتر است، گفت: در آمد حاصل از پالایشگاه گاز پارسیان بعد از تکمیل فاز اصلی بیش از یک میلیارد دلار در سال خواهد بود  که این امر نشان دهنده اهمیت والای پالایشگاه گاز پارسیان است چرا که در کمتر از یک سال می توان هزینه آنرا از محصولات آن و صادر کردن آنها با در نظر گرفتن قیمت صفر برای گاز ارسالی به خط لوله چهارم سراسری بدست آورد.

کد خبر 500253

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha