۲۱ خرداد ۱۳۸۶، ۱۵:۱۷

جمعیت شاغلین بخش کشاورزی در خراسان جنوبی 6/5 درصد افزایش یافت

بیرجند - خبرگزاری مهر : رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی از افزایش 6/5 درصدی جمعیت شاغلین بخش کشاورزی در سال 85 نسبت به سال 84 در این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر،علی اکبر تناکی ظهر امروز در جمع خبرنگاران در بیرجند تصریح کرد: 40 درصد شاغلان خراسان جنوبی در بخش کشاورزی فعالیت دارند که این امر، باید در اختصاص امکانات و اعتبارات مورد توجه ویژه قرار گیرد.

به گفته وی در حال حاضر 99 درصد کشاورزان استان دارای مدرک دیپلم و زیر دیپلم هستند که این یک نقیصه بسیار بزرگ در بخش کشاورزی است.

وی از کشاورزان و دامداران به عنوان نقش آفرینان اصلی در عرصه تولید یاد کرد و افزود : شرط بقا و تداوم عزت و اقتدار ایران اسلامی ، بی نیازی از بیگانگان است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه زمینه‌های کار ترویجی در استان فراوان است ، تصریح کرد : در بخش های مختلف کشاورزی استان، الگوهای موفقی وجود دارد که در منطقه و کشور قابل ارائه است و در توسعه خراسان جنوبی نقش مهمی دارد.

به گفته وی ، ایستگاه پرورش شتر‌مرغ با دارا بودن 60 قلاده شتر مرغ در سرایان ، وجود بیشترین تعداد سهامی زراعی در استان، وجود تکنولوژی تسطیح لیزری در سهامی زراعی خضری و گلخانه های پیشرفته در سطح استان از جمله نمونه های موفق خراسان جنوبی در بخش کشاورزی و دامداری است.

تناکی هم چنین از وجود پیشرفته ‌ترین گاوداری و کشت و صنعت در مختاران سربیشه خبر داد و اذعان داشت : گاوداری سربیشه ، کمترین بار میکروبی شیر در سطح کشور را دارد.

وی، وجود مرکز آبیاری زیر سطحی با استفاده از کپسول های سفالی در قالب شبکه‌های مدار بسته در شهرستان فردوس را از جمله تکنیک های نوین در راستای کاهش مصرف آب و حداکثر بهره‌ وری عنوان نمود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه در بخش کشاورزی استان شاهد استعدادهای مطلوبی هستیم ولی این امر در بسیاری از موارد در تصمیم گیری های مسئولین استان در نظر گرفته نمی شود.

وی با اشاره به اینکه ایجاد اشتغال در بخش کشاورزی بسیار باصرفه است ، تصریح کرد: با هرصد واحد ریالی، می توان یک شغل در بخش کشاورزی ایجاد نمود و این در حالی است که در سایر بخش ها با هر 135 واحد ریالی یک شغل ایجاد می شود.

تناکی با بیان به اینکه تنها توجه به اعتبارات استانی و ملی ما را از رسیدن به هدفمان دور می‌ کند ، تصریح کرد:  در نظر گرفتن تسهیلات در بخش کشاورزی ، بسیار مهم تر از اعتبارات در این بخش است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی، توجه به امر ترویج را از جمله وظایف اصلی جهاد کشاورزی عنوان نمود و افزود : سالهاست که این وظیفه در بخش کشاورزی مورد غفلت واقع شده است.

کد خبر 500296

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha