بهروز کلیدری در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه صحبتهای پرستاران بیمارستان خورشید را شنیدم، اظهار داشت: حق کرونا پرستاران بیمارستان خورشید به کارت پانصد هزار تومانی محدود نمیشود و در آینده نزدیک چهار میلیون تومان پاداش کرونا هم واریز میشود.
وی افزود: اعتباری که برای پاداش کرونا در نظر گرفته شده در حال توزیع است و ۳.۲ میلیاردتومان برای پاداش کرونا کادر پرستاری و درمان بیمارستان خورشید در نظر گرفته شده است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه برای چهار ماه اخیر هر پرستار بیمارستان خورشید مبلغ ۴ میلیون تومان در نظر گرفته شده، تصریح کرد: این مبلغ در آینده نزدیک پرداخت میشود و رقم قابل قبولی خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه متغیرهای عدیده ای در میزان پرداخت در مراقبت بیماران کرونایی در نظر گرفته خواهد شد، گفت: همین تخصیص اعتبار بر مبنای متغیرهای تعریف شده این شبهه را ایجاد میکند که چرا ارقام واریزی تحت عنوان پاداش یا کارانه بین بیمارستانها متفاوت است.
کلیدری با تاکید بر اینکه پاداش و حق کرونا جبران زحمات کادر پرستاری و درمان را نخواهد کرد، گفت: بضاعت ما در همین حد است و هیچ گونه اعتبار دیگری در کار نیست که از آن طریق پرداخت شود.
وی افزود: کمترین پرداخت برای خدمه و کمک خدمه بین دو تا سه میلیون تومان در نظر گرفته شده است. میانگین حق کرونا برای پرستاران بیمارستان خورشید اصفهان ۴ میلیون تومان و کادر درمان هم ۶ میلیون تومان دریافت خواهند کرد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با سناریو انتخاب بیمارستان الزهرا به عنوان سانترکرونا از ابتدای شیوع کرونا در اصفهان و استفاده از ظرفیت دانشگاه علوم پزشکی برای قرنطینه بیماران به شدت مخالفت کرد و افزود: اگرچه این سناریو طرفداران و مخالفان خود را دارد ولی من با انتخاب بیمارستان الزهرا از ابتدا برای سانتر کرونا مخالف بودم.
وی افزود: فضاهایی مانند اردوگاه شهید بهشتی و یا استفاده از ظرفیت دانشگاه علوم پزشکی به عنوان مکانهای نقاهتگاه با نبود تجهیزات میتوانست آمار مرگ و میرها را افزایش دهد و خیلی زود این روش از طرف وزارت بهداشت مردود اعلام شد.
کلیدری با اعلام اینکه انتخاب بیمارستان الزهرا برای سانتر کرونا از ابتدای شهریورماه هم تصمیمی از سر ناچاری است، گفت: در مواجهه باچنین دشمنی اگر از ظرفیت سنگرهای متعدد بهره بگیریم کمتر تلفات میدهیم و با سهولت بیشتری بیمارستان مدیریت میشود.
وی اضافه کرد: تخصیص بیمارستانهایی متنوع میزان ورودیها و خروجیها را به کنترل در میآورد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با تاکید بر اینکه شدت موج گیری کرونا در فصل پاییز به مراتب سختتر است، گفت: اگر از روز نخست بیمارستان الزهرا معین کرونا اعلام میشد در سه ماه پاییز با وخیم شدن اوضاع و خستگی سه هزار نیروی پرستاری و درمان چه میکردیم!
وی افزود: بدون شک اگر از روز نخست تمام بخشهای بیمارستان الزهرا به بیماران کرونا تخصیص مییافت تعداد پرسنل شهید خدمت هم افزایش مییافت.
نظر شما