۲ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۲۶

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان خبر داد:

همکاری ۶۰ بنگاه اقتصادی برای شناسایی قوانین مخل کسب و کار درهمدان

همکاری ۶۰ بنگاه اقتصادی برای شناسایی قوانین مخل کسب و کار درهمدان

همدان - مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان از همکاری ۶۰ بنگاه اقتصادی برای شناسایی قوانین مخل کسب و کار در همدان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سیدناصر محمودی ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در سال ۹۹ برنامه جذب سرمایه‌گذار با قوت دنبال می‌شود، افزود: ۴۴ فرصت سرمایه‌گذاری در بخش گردشگری، جهاد کشاورزی، صنعت و معدن و شهرداری در استان همدان نهایی شده که این تعداد علاوه بر این ۸۸ فرصت سرمایه گذاری سال گذشته است.

وی ادامه داد: دو واحد نیروگاه تولید برق آماده واگذاری برای سرمایه گذاری است و برای طرح هشت میلیون یورویی در تولید برق مجوز سرمایه‌گذاری صادر شده است.

محمودی با بیان اینکه یکی از اولویت‌های وزارت اقتصاد و دارایی بهبود فضای کسب و کار است، گفت: در این راستا مرکز بهبود کسب و کار فعال شده و تمامی مدیران دستگاه‌های اجرایی مکلف به شناسایی قوانین مخل کسب و کار شده‌اند.

وی افزود: در حال حاضر با ۶۰ بنگاه اقتصادی همدان همکاری لازم برای شناسایی قوانین مخل کسب و کار صورت می‌گیرد و آنها مشکلات را در قالب پرسشنامه تهیه و ارائه می‌دهند.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همدان درباره مولد سازی اموال دولت نیز گفت: تمامی دستگاه‌های اجرایی کشور و استان موظف به ثبت اموال منقول و غیرمنقول در سامانه «سادا» هستند که در این راستا ۹۹.۵ درصد این کار اجرایی شده است.

محمودی بیان کرد: کارگروه شناسایی و فروش اموال مازاد دولت در سال گذشته فعال و دبیرخانه آن در ادارات اقتصاد و دارایی دایر شده و تاکنون ۹ هزار و ۴۵۶ سند تک برگی، دفترچه‌ای و سند برای املاک بدون سند صادر شده است.

وی یک از اولویت‌های دولت را شناسایی میزان بدهی و مطالبات دولت دانست و گفت: به منظور برنامه‌ریزی اصولی از سوی دولت، وزارت اقتصاد و دارایی بررسی میزان مطالبات و بدهی‌های دولت را در دستور کار قرار داده است.

وی ادامه داد: اداره کل بدهی و مطالبات دولت فعال شده و تمامی دستگاه‌ها باید اطلاعات خود را در این سامانه ثبت و سه ماه یک بار به روز کنند همچنین در این راستا می‌توانند از ظرفیت اسناد خزانه و اوراق تهاتر بهره‌بگیرند.

محمودی در ادامه بیان کرد: اقدامات خوبی در راستای تعامل با دانشگاه بوعلی سینا و دانشگاه آزاد همدان صورت گرفته است.

وی تأکید کرد: با توجه به اینکه تاکنون دوره رسمی برای متخصصان و کارشناسانی با رویکرد برنامه‌ریزی برای سرمایه‌گذاری خارجی وجود نداشت باید کارشناسان و متخصصانی در این زمینه وجود داشته باشند که قوانین و مقررات لازم را مورد توجه قرار دهند لذا بر آن شدیم تا رشته‌ای با عنوان سرمایه گذاری خارجی را در مقطع کارشناسی ارشد با همکاری سازمان سرمایه گذاری کشور و دانشگاه بوعلی سینا همدان ایجاد کنیم که خوشبختانه اساتید مربوطه در حال تهیه سرفصل دروس برای ایجاد این رشته تحصیلی هستند تا در نهایت به تأیید وزارت علوم برسد.

محمودی ادامه داد: این رشته نه تنها مورد نیاز استان همدان است بلکه کشور نیز به ایجاد این رشته در دانشگاه‌ها نیازمند است چرا که هر منطقه‌ای از کشور که در این زمینه فعال باشد، در توسعه اقتصادی استان و کشور مؤثر خواهد بود.

کد خبر 5006200

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha