به گزارش خبرنگار مهر، سیاوش ملکی فر پیش از ظهر چهارشنبه در حاشیه امضای قرارداد اختصاص ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی به صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی گیلان، اظهار کرد: در مجموع ۵ هزار و ۳۰۰ شرکت دانش بنیان در سطح کشور فعالیت میکنند.
وی با بیان اینکه فعالیت بیش از ۶۳ درصد این شرکتها تولیدی است، افزود: تلاش شده تا در قالبهای مختلف از این شرکتها حمایت شود.
ملکی فر در ادامه با اشاره به تأسیس صندوق نوآوری و شکوفایی با هدف حمایت از شرکتهای دانش بنیان، گفت: این شرکت با سرمایه اولیه سه هزار میلیارد تومان و با هدف کمک به تجاری سازی نوآوریها، اختراعات، شکوفاسازی و کاربردی کردن دانش فنی از طریق ارائه خدمات مالی تأسیس شده است.
وی با بیان اینکه در ۲۰ ماه گذشته چهار هزار و ۳۳۶ میلیارد تومان قرارداد تسهیلات با شرکتهای دانش بنیان امضا شده است، تصریح کرد: تاکنون نیز بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به آنها پرداخت شده است.
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری ادامه داد: در همین راستا و به منظور حمایت از شرکتهای دانش بنیان بیش از ۱۱ میلیارد تومان تسهیلات بلاعوض به این شرکتها پرداخت شده است.
وی در ادامه با تأکید بر اینکه این صندوق تنها به فکر ارائه خدمات مالی شرکتها نیست، افزود: تسهیلات مالی، ضمانت نامه سرمایه گذاری و توانمندسازی از جمله خدمات این صندوق است.
در ادامه این جلسه به منظور توسعه زیست بوم فناوری و حمایت از شرکتهای دانش بنیان استان گیلان سه قرارداد به ارزش ۲۰۰ میلیارد ریال با صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی گیلان امضا شد.
لازم به ذکر است در این قرارداد، ۱۵۰ میلیارد ریال قرارداد اعطای خط اعتباری، ۳۰ میلیارد ریال تسهیلات جعاله جهت توسعه زیست بوم فناوری استان و ۲۰ میلیارد ریال تسهیلات جهت ارائه به شرکتهای متضرر از کرونا به صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی گیلان اختصاص مییابد.
نظر شما