رئیس سابق سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران درباره دلایل استعفای خود از این سمت به خبرنگار خبرگزاری مهر گفت: استعفاء از ریاست سازمان حداکثر یک اقدام اولیه برای حضور در انتخابات مجلس است، اما تصمیم نهایی را در روزهای منتهی به اصل انتخابات و با بررسی شرایط باید گرفت.
وی در ادامه افزود: چون طبق قانون کسانی که مسئولیت اجرایی دارند باید برای نامزدی در انتخابات مجلس در تیرماه از سمت خود استعفا کنند و حتما هم طبق قانون باید جانشینان آنها مشخص و معرفی شود، من پیش از رسیدن موعد مقرر استعفا خود را خدمت دکتر قالیباف شهردار تهران تقدیم کردم. ایشان هم آن را پذیرفتند و در پی انتخاب جانشین برای سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران هستند.
عسکری با اعلام اینکه "من هم شنیدهام شهردار تهران معاون امور اجتماعی فرهنگی خود را برای سرپرستی سازمان انتخاب کرده" افزود: اما ظاهرا هنوز حکمی برای کسی صادر نشده و طبیعی است که انتخاب رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در حوزه اختیارات دکتر قالیباف است.
وی درباره تاریخ دقیق استعفا از ریاست سازمان فرهنگی هنری شهرداری گفت: تصمیم من همین هفته نهایی شد و روز شنبه خدمت آقای قالیباف بودم و آنجا به نتیجه رسیدیم. ایشان نظرشان این بود که ما با هم همکاری داشته باشیم، ولی من معتقد بودم به دلیل اهمیت قانون و پرهیز از هرگونه شبهه ادامه این مسوولیت به صلاح نیست. به هر حال سازمان جایی است که شک و شبهه در آن برای انجام فعالیتهای سیاسی زیاد است و من تعمد داشتم حتی زودتر از مهلت مقرر یک کار کاملا قانونی انجام بدهم.
رئیس سابق سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران درباره احتمال تغییر ساختار سازمان گفت: این موضوع مدت هاست در مرحله کارشناسی است و نظر هیئت امنا هم این بوده که ساختار سازمان به یک شکل معقول طراحی شود و نیاز به اصلاحات دارد. ساختاری که برای سازمان ریخته شده و اساسنامه آن برای 10 سال پیش است و قاعدتا ضرورت هایی به وجود آمده که این اصلاح انجام شود. تغییر ساختار مد نظر شهردار هم هست، اما اینکه ایشان چه زمان آن را عملی کند نمی دانم.
دکتر عسکری با اشاره به اینکه خود وی یکی از طرف های مشورت شهردار در بحث تغییر ساختار سازمان بوده و حتی پیشنهاد اولیه را برای انجام اصلاحات مطرح کرده افزود: من پیشنهاد اداره شدن به صورت مدیر عاملی و هیئت مدیره را هشت ماه پیش تقدیم دکتر قالیباف کردم. البته پس از انجام کار کارشناسی طرح به صورت مکتوب به شهردار تقدیم شد و خودم هم مدافع طرح هستم و معتقدم این تغییر حتما باید صورت بگیرد. اما موضوع تغییر ساختار ارتباطی با استعفا ندارد.
رئیس مستعفی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران درباره ارزیابی خود از کارنامه عملکرد خود گفت: البته همه همکاران ما انصافا زحمت کشیدند و همه منشا اثر بودند. اقداماتی هم انجام و تلاش شد بنیادی باشد. ما در سازمان دنبال دو نکته اساسی بودیم، یکی تغییر ذائقه مردم نسبت به موضوعات فرهنگی و وارد کردن کالاهای فرهنگی در سبد خانوار و دیگر تعریف سطحی برای فعالیتهای سازمان که در سالهای آینده هم نتوانیم از آن سطح پائینتر بیاییم. یعنی توقع نخبگان را از سازمان باید بالا میبردیم. این اتفاقی بود که در این دوره افتاد و کارهای جدی ما نگاه نخبگان را به سازمان متحول کرد.
وی ادامه داد: سازمان وارد عرصه هایی شد که نشان داد به شکل جدی و حرفه ای می تواند در آنها کار کند. ضمن اینکه ما به مسئولیت و رسالت اصلی خودمان هم توجه داشتیم و آن اینکه شهرداری نهاد بسترساز حضور مردم در فعالیت های فرهنگی اجتماعی است. بحث رونق اقتصادی فرهنگ و هنر هم در دستور کار ما بود که فکر میکنم در این دوره در سازمان تامین شد. کارهای خرده ریز سازمان بسیار زیاد است و من نمی توانم همه را بگویم. اما حس میکنم کارهایی که در این دوره انجام شد یک چهره فرهنگی معقول و توام با اندیشه را به همه نشان و توقع نخبگان و مردم را از سازمان تغییر داد.
عسکری درباره احتمال ایجاد تغییر و تحول در برنامههای سازمان پس از وی گفت: فکر نمیکنم چندان تغییر کند. من همچنان در زمینه مشورت فکری در خدمت دکتر قالیباف خواهم بود و ایشان هم از من خواستهاند در مسائل فکری و محتوایی به ایشان کمک کنم . ما سنگ بناهایی در سازمان گذاشتیم که شاید سالها بعد هم نتوان آنها را تغییر داد. سطح انتظار از سازمان الان به گونه ای است که دیگرانی هم که میآیند باید به گونهای کار کنند که مورد رضایت مردم و نخبگان باشد.
رئیس سابق سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران درپایان گفت: کنار رفتن از کار اجرایی فعلا تصمیم اولیه من است و نهایی نیست. من احساسم این است که مجلس نیازمند کسانی است که هم با حوزههای فرهنگی هنری آشنا باشند، هم سابقه کار اجرایی داشته باشند و هم بتوانند سهم فرهنگ و هنر را در مجموعه فعالیتهایی که در کشور انجام میشود حفظ کنند.
نظر شما