مهدی احمدی فر در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به برگزاری جشنواره ملی «حماسه گویان» اظهار داشت: حوزه هنری استان اصفهان یکی از نهادهای مهم در کشور است که بر ثبت تاریخ شفاهی و برپایی محافل خاطره گویی از دفاع مقدس اهتمام میورزد.
وی افزود: در گذشته، خاطره گویی از دوران دفاع مقدس در مجالس توسط راویان جنگ برگزار میشد این در حالی است که جشنواره ملی «حماسه گویان» برای نخستین بار با هدف فراگیری خاطره گویی از دوران دفاع مقدس برگزار میشود.
رئیس حوزه هنری استان اصفهان با بیان اینکه در شرایط شیوع بیماری کرونا از فضای مجازی در تحقق هدف جشنواره ملی «حماسه گویان» بهره مند خواهیم شد، تصریح کرد: تمام شهروندان میتوانند در جشنواره «حماسه گویان» شرکت کنند و خاطرات دفاع مقدس را در قالب فیلمهای کوتاه موبایلی روایت و به دبیرخانه جشنواره ارسال شود.
وی جامعه هدف جشنواره «حماسه گویان» را خاطره گویی بزرگسالان و دانش آموزان دانست و گفت: در بخش خاطره گویی دانش آموزی جشنواره «حماسه گویان»، دانش آموزان میتوانند با خواندن کابهای دوران دفاع مقدس، راوی خاطرات کتاب شوند و به جشنواره ارسال کنند.
احمدی فر برگزاری جشنواره ملی «حماسه گویان» را با هدف بازتعریف دوباره خاطرات توسط یادگاران دفاع مقدس برشمرد و افزود: مرور خاطرات روایت نشده میتواند گنجینه تاریخ شفاهی دفاع مقدس را غنا ببخشد و از آن حفظ کند.
وی آشنا شدن نسل جدید با رشادتهای یادگاران دفاع مقدس از دیگر اهداف برگزاری جشنواره ملی «حماسه گویان» دانست و اظهار داشت: برگزاری این جشنواره میتواند منجر به عمیق شدن پیوند نسلهای مختلف و تقویت سرمایههای اجتماعی به ویژه برای نسل جدید شود.
رئیس حوزه هنری استان اصفهان با اشاره به مهلت ارسال آثار به جشنواره ملی «حماسه گویان» تا پایان هفته دفاع مقدس، تصریح کرد: تمام اطلاعات برای شرکت در جشنواره ملی «حماسه گویان» در سایت حوزه هنری اصفهان موجود است.
وی با اشاره به اینکه جشنواره ملی «حماسه گویان» به روایت خاطرات دفاع مقدس محدود شده است، گفت: در آینده نزدیک جشنوارههایی نظیر انقلاب اسلامی و آئینها و مناسک عزاداری هم با همین شیوه برگزار خواهد شد.
نظر شما