۱۳ شهریور ۱۳۹۹، ۱۳:۳۸

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران:

تن به ذلت سند ۲۰۳۰ در نظام آموزشی نمی دهیم/گردشی شدن آموزش مجازی

تن به ذلت سند ۲۰۳۰ در نظام آموزشی نمی دهیم/گردشی شدن آموزش مجازی

ساری- مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با بیان اینکه نظام تعلیم و تربیت در کشور اسلامی و انقلابی است، گفت: تن به ذلت سند ننگین ۲۰۳۰ در نظام آموزشی نمی‌دهیم.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا سعدی پور پیش ازظهر پنجشنبه در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه سند تحول بنیادین براساس مؤلفه‌های قرآنی واسلامی است، گفت: تعلیم و تربیت نظام جمهوری اسلامی ایران اسلامی و برگرفته از مفاهیم قرآنی واسلامی است و آموزش و پرورش ما با دیگر مکاتب فرق اساسی دارد.

وی با اظهار اینکه ما در آموزش و پرورش اسلامی دنبال فطرت خداجو هستیم، انقلابی بودن سند تحول بنیادین را از دیگر ویژگی‌های نظام آموزشی ذکر کرد و گفت: آموزش و پرورش ما یک مکتب انقلابی است زیرا ما درپی تمدن فرهنگ ایران و اسلامی هستیم.

وی بومی بودن سند تحول بنیادین را از دیگر مزیت‌ها برشمرد و گفت: تن به ذلت سند ۲۰۳۰ نمی‌دهیم و بومی سازی سند تحول جزو برنامه‌ها بوده و عدالت آموزشی از برنامه‌های مهم است.

سعدی پور، توسعه و بسط فرصت‌های برابر آموزشی برای دانش آموزان را برنامه مهم برشمرد و گفت: همه دانش آموزان و همه مدارس از فرصت‌های برابر منابع انسانی، تجهیزات و امکانات برخوردار هستند.

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با اشاره به اینکه بستر آموزش و تعلیم و تربیت حتی با تعطیلی مدارس در شرایط کرونایی تعطیل نمی‌شود، گفت: امروز آموزش در بحران را تجربه می‌کنیم و از این‌رو ایجاد سامانه آموزشی و بارگذاری محتوا کاری شایسته و خلاقیتی محسوب می‌شود.

وی یادآور شد: در حال حاضر آموزش در فضای مجازی صورت می‌گیرد و باید از شیوه‌های جدید در این بخش بهره گیری کنیم و یکی از شیوه‌ها، بازبودن مدارس در همه وضعیت‌ها است و عوامل اداری در مدارس حضور دارند.

سعدی پور یادآور شد: آموزش حضوری در اولویت کاری آموزش و پرورش استان است زیرا آموزش مجاری والکترونیکی با آموزش حضوری برابری نمی‌کند زیرا در آموزش مجازی، احساس و عواطف معلم مشهود نیست.

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با تاکید براینکه آموزش‌های حضوری دارای محاسن بیشتری است، تصریح کرد: در وضعیت کنونی مکلف هستیم از شیوه‌ها و روش‌های مختلفی برای آموزش برنامه ریزی کنیم.

وی یادآور شد: حضور دانش آموزان براساس الگوهایی نظیر جمعیت باید درنظر قرار گیرد و دانش آموزان در مدارس پرجمعیت باید تبدیل به گروه‌های کوچک‌تری تقسیم شود و به مدیران و شورای مدرس تفویض اختیار دادیم که براساس مدرسه و محل تصمیمات مقتضی گیرند.

وی زوج و فرد کردن مدرسه را از دیگر برنامه‌ها بیان کرد و گفت: گردشی کردن آموزش از جمله طرح‌ها است و در حوزه آموزش مجازی، برای کلاس اول از ساعت ۱۵ و ۳۰ تا ۱۷ و ۳۰ دقیقه و برای کلاس دوم تا ششم از ساعت ۱۳ الی ۱۵ و ۳۰ دقیقه برگزار می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با عنوان اینکه بوفه‌های مدارس در مدارس تعطیل خواهد بود، گفت: دانش اموزان می‌توانند با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، تغذیه مورد نیاز را از منزل تأمین کنند.

کد خبر 5014838

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha