به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از یورو نیوز، «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا اعلام کرد که مسئولان ارشد وزارت دفاع این کشور (پنتاگون) خواهان روشن نگاه داشتن آتش جنگ هستند تا بدین ترتیب پیمانکاران نظامی همچنان خوشحال بمانند.
رئیس جمهور آمریکا که پیشتر به دلیل اظهارات منتسب به وی در خصوص نظامیان آمریکایی کشته شده در جریان جنگ اول جهانی مورد انتقاد برخی رسانهها قرار گرفته بود ضمن تاکید بر تمایل رهبران پنتاگون به جنگ برای راضی کردن شرکتها و پیمانکاران فعال در عرصه نظامی، اتهامهای مطرح درباره سخنان ناخوشایند نسبت به نظامیان کشته شده در کشورش را تکذیب کرد.
ترامپ ضمن ادعای حمایت از نظامیان کشورش گفت که جنگ طلبی رهبران پنتاگون بیشتر با هدف جلب رضایت پیمانکاران طرف معامله با وزارت دفاع صورت میگیرد.
وی در ادامه افزود: «رهبران و فرماندهان ارشد پنتاگون تنها دنبال جنگ هستند، بنابراین شرکتهای فوق العادهای که بمب، هواپیماها و چیزهای دیگر میسازند، همگی خوشحال و راضی میمانند.»
یادآور میشود که «مارک اسپر» که دونالد ترامپ او را به عنوان وزیر دفاع منصوب کرده پیشتر لابیگر اصلی شرکت اسلحه سازی «ریتیون»، بزرگترین تولید کننده تجهیزات نظامی در ایالات متحده آمریکا بود که سپس در سال ۲۰۱۷ به سمت مدیر عامل اجرایی وزارت دفاع منصوب شد.
رابطه ترامپ با فرماندهان نظامی پس از تهدیدهای اخیر رئیس جمهوری آمریکا در خصوص اجرایی کردن قانون ضد شورش و تمایل برای استفاده از نیروهای مسلح به منظور مقابله با ناآرامیها به سردی گراییده است.
برای مثال ژنرال مارک الکساندر میلی، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا نیز به تازگی از همراه شدن با دونالد ترامپ هنگام عبور از میدان لافایت و عزیمت به سوی کلیسای مقابل کاخ سفید در اوج اعتراضها به نژادپرستی و برخوردهای خشونتآمیز پلیس با اقلیت سیاهپوست اظهار پشیمانی کرده بود.
در هفته گذشته مجله آتلانتیکو در گزارشی که محتوای آن به تایید خبرگزاری آسوشیتدپرس نیز رسید به نقل از دو مقام ارشد نظامی اعلام کرده بود که دونالد ترامپ سال ۲۰۱۸ در جریان سفر به فرانسه برنامه بازدید از قبرستان سربازان آمریکایی کشته شده طی جنگ اول جهانی را با این توجیه که نظامیان کشته شده «بازنده» هستند، لغو کرده است.
این افشاگری تبعات منفی زیادی را برای ترامپ به دنبال داشته است.
به گزارش مهر، اظهارات دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا و ادعای جدا کردن خود از جنگ سالاران در آمریکا با هدف جلب آرای مردم آمریکا در انتخابات ریاست جمهوری صورت میگیرد. در دوره ترامپ شاهد افزایش فروش تسلیحات از سوی این کشور و مشارکت دولت او در جنگهای منطقهای هستیم. فروش تسلیحات به عربستان و خرسندی ترامپ از آنکه آنرا کمک بزرگی به دولت وی باید دانست بر این اساس قابل ارزیابی است.
از سوی دیگر، «جرد کوشنر» داماد ترامپ و افرادی چون مایکل فلین که مشاور امنیت ملی ترامپ بود نیز در فروش تجهیزات حساس هستهای به عربستان نقش عمدهای داشتند که سود آن به ترامپ و افراد نزدیک به وی رسیده است؛ اقدامی که خلاف مقررات همکاری هستهای واشنگتن با کشور دیگر بوده است.
نظر شما