۱۸ شهریور ۱۳۹۹، ۱۶:۴۶

یک مقام مسئول اعلام کرد:

۸۶ درصد اراضی کشاورزی کشور خرد است

۸۶ درصد اراضی کشاورزی کشور خرد است

یک مقام مسئول با بیان اینکه ۸۶ درصد کشاورزی کشور توسط کشاورزان خرد انجام می شود، گفت: تنها ۱۴ درصد فعالیت های کشاورزی ایران دارای شرایط اقتصادی است.

به گزارش خبرنگار مهر، غلامحسین طباطبایی مدیرعامل شرکت سهامی زراعی فعالیت‌های کشاورزی ایران در نشستی خبری با اشاره به اینکه ۸۶ درصد کشاورزی ایران توسط کشاورزانی انجام می‌شود که مساحت زمین آنها کمتر از ۱۰ هکتار است، گفت: در واقع می‌توان عنوان کرد که کشاورزی ما یک کشاورزی خرد است و فقط ۱۴ درصد فعالیت‌های این بخش دارای شرایط اقتصادی هستند.

وی با بیان اینکه در کشاورزی شرکت‌های سهام زراعی کشاورزان می‌توانند با تشکیل یک شرکت زیرنظر شرکت سهامی بزرگ‌تری قرار بگیرند، اظهار داشت: در این شرایط فعالیت‌ها اقتصادی می‌شود و همچنین کشاورزان می‌توانند از معافیت مالیاتی برای مدت ۱۰ سال استفاده کنند.

طباطبایی تصریح کرد: براساس محاسبات صورت گرفته، کشاورزانی که تحت پوشش شرکت‌های سهامی فعالیت می‌کنند ۲ تا ۲.۵ برابر کشاورزان خرد بهره وری دارند.

مدیرعامل شرکت سهامی زراعی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ایجاد برندی برای عرضه مطلوب‌تر محصولات کشاورزی گفت: در حال حاضر تمام شرکت‌های سهامی محصولات خود را با این برند در بازار عرضه می‌کنند که این باعث می‌شود مصرف کنندگان نیز از شرایط تولید آن محصول، اطمینان لازم را داشته باشند.

وی ادامه داد: کشاورزانی که تحت پوشش شرکت‌های سهامی فعالیت کنند مالکیت زمین خود را دارند اما براساس قرارداد منعقد شده حق استفاده از آب و خاک خود را به شرکت سهامی واگذار می‌کنند که خود نیز عضو آن شرکت هستند.

طباطبایی گفت: کشاورزان با فعالیت در قالب این شرکت‌ها علاوه بر اینکه هزینه‌های خود را کاهش می‌دهند و آن را مدیریت می‌کنند، هم میزان بهره وری شأن افزایش می‌یابد و هم قادر هستند درآمد بالاتری کسب کنند.

کد خبر 5019046

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • علی IR ۰۲:۵۴ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۹
      0 0
      ایجاد تعاونی از سوی کشاورزان برای ایجاد اراضی ها در مقیاس بزرگ در بخش کشت دیم هم میتواند راه گشا باشد به نحوی که تمامی اراضی در مناطق قابل کشت دیم خالی نمانند و همه با برنامه به صورت دیم کشت شوند