به گزارش خبرنگار مهر، روح الله میرزایی ظهر چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به اینکه خبرنگاران آمر به معروف و ناهی از منکر هستند، بیان داشت: خبرنگاران میتوانند با انتشار اخبار مثبت نقاط قوت را مشخص کنند و همچنین میتوانند در راستای رفع نقاط ضعف اقدام کنند.
وی با بیان اینکه ستاد امر به معروف و نهی از منکر باید از خبرنگاران حمایت کند، افزود: هر زمان که خبرنگاران برای انتشار خبر یا حذف آن تحت فشار قرار گرفتند میتوانند از ستاد تقاضای حمایت کنند.
معاون اجتماعی و مطالبه گری ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور گفت: دو فریضه امر به معروف و نهی از منکر جامعه به خوبی نشان داده نشده است لذا خبرنگاران میتوانند در راستای شناساندن این دو فریضه کمک کنند.
میرزایی تصریح کرد: همه افراد جامعه باید امر به معروف و نهی از منکر را وظیفه خود بدانند و در همه موارد به آن عمل کنند و این امر در جامعه تبیین شود ضمن اینکه این نگاه در جامعه وجود ندارد و تنها امر به معروف و نهی از منکر به عفاف و حجاب و… خلاصه میشود.
وی گفت: ستاد امر به معروف و نهی از منکر هیچ وظیفه اجرایی ندارد و تنها وظیفه احیای این دو فریضه را به عهده دارد وظیفه این ستاد در فرهنگ سازی این دو فریضه آموزش و ظرفیت سازی است. اجرای امر به معروف و نهی از منکر وظیفه و تکلیف الهی است که بر عهده همه مردم قرار دارد بنابراین هر کس باید به وظیفه خود عمل کند.
میرزایی یادآور شد: مثلاً ایجاد صنعت آببر در کویر و سند ۲۰۳۰ در تعلیم و تربیت منکر است و باید از آن جلوگیری شود.
وی افزود: امر به معروف و نهی از منکر روشهای مختلفی دارد که در این راستا در ستاد کشور الگوهای موفقی در خصوص روشهای اجرای این دو فریضه ایجاد شده ضمن اینکه رسانهها میتوانند در تکثیر الگوهای موفق امر به معروف و نهی از منکر در جامعه کمک کنند.
نظر شما