حبیب الله دهمرده در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: در آستانه سال تحصیلی جدید شیوه نامههای آموزشی وزارت آموزش و پرورش به گونهای تدوین شده است که عدالت آموزشی را زیر سوال برده است.
نماینده مردم زابل در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: شیوه نامههای ابلاغی وزارت آموزش و پرورش پاسخگوی نیازهای دانش آموزان نیست به همین دلیل مخالفت خود را با این تصمیمات اتخاذ شده اعلام کردهام.
وی افزود: متأسفانه مسئولان امر بدون در نظر گرفتن زیرساختها و امکانات اقدام به تصمیم گیری میکنند، در حالی که طبق شیوههای جدید آموزشی یک دانش آموز باید به لب تاب، کامپیوتر، گوشی تلفن همراه و اینترنت دسترسی داشته باشد اما دانش آموزان مناطق محروم به هیچکدام دسترسی ندارند.
دهمرده تصریح کرد: اینترنت یکی از عمده نیازهای شیوه نامههای ابلاغی است که فقط دانش آموزان شهرهای برخوردار به آن دسترسی دارند و هنوز هم ۸۰ تا ۹۰ درصد مناطق محروم از اینترنت بی بهره اند و این عادلانه نیست.
وی گفت: آیا امکانات سرمایشی و گرمایشی مدارس در سیستان و بلوچستان با مناطق برخورد برابر است که قطعاً جواب منفی است و دانش آموزان با کمترین امکانات در رقابتهایی مانند کنکور سراسری شرکت میکنند.
عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی بیان کرد: شیوه نامههای ابلاغی وزارت ورزش هم کارشناسی نیست و باید بر اساس زیست بوم هر منطقه شیوه نامهای جدا تدوین کرد.
نظر شما