۲۰ شهریور ۱۳۹۹، ۱۴:۲۸

معاون دانشجویی وزارت بهداشت عنوان کرد؛

اسکان ۱۰ هزار دانشجو با تکمیل ۱۷ پروژه خوابگاهی تا پایان دولت

اسکان ۱۰ هزار دانشجو با تکمیل ۱۷ پروژه خوابگاهی تا پایان دولت

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت گفت: تلاش داریم تا پایان دولت فعلی ۱۰ هزار دانشجو را با تکمیل ۱۷ پروژه خوابگاهی اسکان دهیم.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت (مفدا)، وبینار آموزشی مجازی با موضوع «ساختار بودجه معاونت فرهنگی و دانشجویی در ستاد و دانشگاه‌های علوم پزشکی» با حضور دکتر سیماسادات لاری معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، بهروز رحیمی رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت، دیگر مدیران‌کل ستادی و معاونان و مدیران فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی برگزار شد.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در این جلسه با اشاره به مسائل متنوع فرهنگی و درمانی دانشگاه‌های علوم پزشکی عنوان کرد: در حال حاضر وزارت بهداشت در دو جبهه فعال است. از یکسو با ویروس کرونا مقابله کرده و شیوع آن را مدیریت می‌کند و از طرف دیگر در مسائل فرهنگی و آموزشی با قوت ظاهر می‌شود. خوشبختانه فعالیت‌های ما با توجه به شرایط تعطیلی دانشگاه‌ها متوقف نشد و تلاش کردیم تا زیرساخت‌های رفاهی و فرهنگی تقویت شود.

وی با اشاره به بازگشایی دانشگاه‌ها خاطرنشان کرد: با همکاری و تعامل خوبی که با معاونت آموزش صورت گرفت، اتفاقات بزرگی رقم خورد و همزمان با بازگشایی دانشگاه‌ها تجربه سخت اما مهمی را از سرگذراندیم. معاون آموزشی مدل‌های سه‌گانه‌ای را برای بازگشایی دانشگاه‌ها ارائه داد و امتیازات خوبی به دانشگاه‌های علوم پزشکی واگذار کرد تا با توجه به شرایط منطقه و استان تصمیمات لازم توسط دانشگاه‌ها اتخاذ شود.

در زمینه پروتکل‌های بهداشتی کوتاه نیایید

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت رعایت پروتکل‌های بهداشتی در محیط دانشگاه‌ها و خوابگاه‌ها را ضروری دانست و گفت: خوشبختانه با شیوع ویروس کرونا تلفات جانی در دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی نداشتیم و این جای خوشحالی و خرسندی دارد.

وی گفت: سیاست ما این است که تمهیدات لازم باتوجه به شرایط شهرستان و استان تغییر پیدا کند. همواره توجه داشته باشید که نباید از پروتکل‌های بهداشتی کوتاه بیاییم؛ چرا که وزیر بهداشت بر تامین منابع مالی مقابله با کرونا در سراسر کشور تاکید دارد و مبالغی را برای هزینه‌کرد در این بخش به دانشگاه‌های علوم پزشکی اختصاص داده است.

سخنگوی وزارت بهداشت ادامه داد: در موج دوم گسترش کرونا درگیری بیشتری در بین گروه‌های سنی جوان مابین ۳۵ تا ۴۵ سال داریم و ممکن است در موج‌های بعدی این سنین پایین‌تر بیاید. با توجه به اینکه در ماه‌های آتی شیوع آنفولانزا نیز مشکل‌ساز می‌شود، لازم است که واکسن آنفولانزا در اختیار کارورزان قرار گیرد.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت به موضوع بودجه و منابع مالی اشاره و با ابراز خرسندی از افزایش بودجه این معاونت اظهار داشت: خوشبختانه سال گذشته موفق شدیم برای اولین بار ۱۵۰۰ میلیارد ریال از محل هدفمندی یارانه‌ها به دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور تزریق کنیم. این اعتبار برای اولین سال بود که به دانشگاه‌های علوم پزشکی پرداخت شد و این روند حمایتی همچنان ادامه دارد.

وی افزود: این موفقیت حاصل تیم خوب و نگاه ویژه وزیر بهداشت به حوزه فرهنگی است. مساعدت همه موجب شد از جایی که فکر نمی‌کردیم منابع مالی بسیار خوبی به دست آوردیم. در بودجه جاری سرانه دانشجویی و فرهنگی حدود ۶۰ درصد رشد داشته است و امیدواریم این افزایش سرانه به رشد رفاهی دانشجویان و افزایش فعالیت‌های فرهنگی منتج شود.

فرصت خوبی برای توسعه زیرساخت‌ها داریم

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با توجه به مجازی شدن فعالیت‌های فرهنگی و آموزشی بیان کرد: شیوع ویروس کرونا فرصتی در اختیار ما قرار دارد تا در زمینه زیرساخت‌ها کارهایی انجام دهیم. انتظار داریم تمام دانشگاه‌های علوم پزشکی این فرصت را غنیمت دانسته و با صنعتی کردن سلف سرویس‌ها، گسترش فضاهای فرهنگی و تامین خوابگاه‌های متاهلی بسترهای لازم برای استانداردسازی زیرساخت‌های فرهنگی و رفاهی دانشگاه‌ها فراهم کنند.

لاری اضافه کرد: همانطور که گسترش پیروس کرونا باعث تقویت فضای آموزشی در بسترهای مجازی شد، باید فضاهای ورزشی که با اهداف فرهنگی گره خورده، توسعه پیدا کند تا سالم‌سازی محیط دانشگاه رشد چشمگیری داشته باشد. علاوه بر این ما به دنبال ساختارمند کردن شوراهای مشورتی هستیم تا دیدگاه مدیران و معاونان را در سیاستگذاری‌های کلان داشته باشیم.

معاون وزیر بهداشت با بیان این که در بحث رفاهی و خوابگاهی بودجه‌هایی برای ساخت وجود ندارد، گفت: ما ۱۷ پروژه نیمه‌تمام و استاندارد در دست ساخت داریم که به کمک صندوق رفاه وزارت بهداشت، اداره کل دانشجویی، معاونت توسعه پیگیری و بسترهای لازم برای آن فراهم شده است. تلاش داریم تا پایان دولت فعلی ۱۰ هزار دانشجو را با تکمیل این ۱۷ پروژه خوابگاهی اسکان دهیم. خوشبختانه وزیر بهداشت در این زمینه حمایت کرده‌ تا بودجه این کار تحقق پیدا کند.

وی ادامه داد: متاسفانه خوابگاه‌سازی در ردیف بودجه دیده نشده و همواره اولویت ساخت و ساز با ساختمان‌های درمانی و ستادی بوده است. خوابگاه‌سازی نیز باید در بودجه‌های آتی دیده شود.

لاری با اشاره به اینکه درآمدهای استنکافی و انصرافی برای اولین‌بار به بودجه معاونت فرهنگی دانشجویی برگردانده شد، گفت: تاکنون دو نوبت از درآمدهای استنکافی و انصرافی که همیشه به خزانه می‌رفته است در اختیار ما قرار گرفته و هم اکنون در مرحله سوم دریافت این درآمدها قرار داریم.

ندای مظلومیت دستیاران را شنیدیم

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با اشاره به خدمات دستیاران در زمینه مدیریت و مقابله با کرونا عنوان کرد: از روزی که در سمت معاونت فرهنگی و دانشجویی حضور پیدا کردم ندای مظلومیت دستیاران را شنیدم و خوشبختانه حق‌الزحمه آنها ۵۰ درصد افزایش پیدا کرد.

وی افزود: هم‌اکنون شرایط بیمه سلامت دستیاران نیز به شکل خویش‌فرما و اختیاری فراهم شده است و تلاش داریم تا به سمت بیمه تکمیلی تمام رزیدنت‌ها و اینترن‌ها حرکت کنیم که حقیقتا در جبهه مقابله با کرونا خوش درخشیدند.

کد خبر 5020647

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha