۲۳ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۵۳

در ساری؛

همایش ملی «مازندران شناسی و الگوی اسلامی پیشرفت» برگزار می شود

همایش ملی «مازندران شناسی و الگوی اسلامی پیشرفت» برگزار می شود

ساری- نخستین همایش ملی «مازندران شناسی و الگوی اسلامی پیشرفت» با همکاری مراکز علمی و فرهنگی برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمود دیانی، عضو شورای سیاستگذاری همایش ملی مازندران شناسی عصر یکشنبه در جلسه برنامه ریزی همایش با اشاره به تاریخ، فرهنگ و تمدن غنی مازندران در طول تاریخ بر ضرورت تبیین و معرفی دقیق آن به جامعه با نشست‌ها و همایش‌های علمی تأکید و به پیشینه و دیرینه تشیع در مازندران اشاره کرد و بیان اینکه تز، افزود: ضروری است دانشگاه‌ها و مراکز حوزوی بیش از پیش به این بخش مهم بپردازند.

عضو هیئت علمی دانشگاه مازندران با بیان اینکه تاکنون به نحو جامع از این منظر به مازندران پرداخته نشده است، خاطرنشان کرد: هدف ما در این همایش تبیین جایگاه تمدنی مازندران و گشودن چشم اندازی راه گشا بر مبنای الگوی اسلامی پیشرفت است.

حجت الاسلام دیانی با اشاره به اینکه در این همایش ملی از ظرفیت‌های علمی حوزه‌های علمیه، دانشگاه‌ها و سایر مراکز علمی، آموزشی و فرهنگی کشور بهره خواهیم گرفت، بیان داشت: تلاش خواهیم کرد یک رویداد مهم علمی فاخر در شأن دیار علویان را با همکاری نهادهای علمی و فرهنگی برگزار کنیم.

وی با بیان اینکه رویکرد اصلی مؤسسه در این طرح، توجه به مباحث علمی و پژوهشی است، خاطرنشان کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا و محدودیت‌های به وجود آمده در سطح کشور در حال حاضر تصمیم بر برگزاری این همایش در بستر فضای مجازی است.

ترسیم و تدوین الگوی اسلامی پیشرفت محور اصلی همایش است

سید رسول موسوی حاجی، دبیر علمی این همایش نیز در ادامه این جلسه، تاریخ، فرهنگ و هنر مازندران و مازندران شناسی و ترسیم الگوی اسلامی پیشرفت را دو محور کلی این همایش ملی اعلام کرد و گفت: هریک از این محورهای اصلی دارای زیر محورهای مشخصی است که به زودی در جلسه کمیته علمی ارائه و به تصویب نهایی خواهد رسید.

رئیس دانشکده هنر و معماری دانشگاه مازندران بیان داشت: ماهیت اصلی این همایش به ترسیم و تدوین الگوی اسلامی پیشرفت، مربوط و معطوف است.

دبیر علمی همایش با اشاره به اینکه فرآیند دریافت مقالات از نیمه نخست مهر ماه آغاز و تا دهم دی ماه ادامه خواهد داشت، گفت: کلیه فرآیند دریافت مقالات از طریق سایت مخصوص این همایش صورت خواهد پذیرفت.

موسوی حاجی در ادامه سخنان خود زمان برگزاری این همایش را بهمن ماه امسال عنوان کرد و بیان داشت: با توجه به شیوع ویروس کرونا در حال حاضر برنامه ریزی ما برگزاری به صورت مجازی است.

وی همچنین از حضور چهره‌های شاخص علمی در کمیته علمی این همایش ملی خبر داد و خاطرنشان کرد: در حال حاضر بیش از چهل نفر از اساتید برجسته دانشگاه‌های کشور و مازندران عضو کمیته علمی این رویداد مهم هستند.

حمایت از برنامه‌های فاخر علمی و فرهنگی

عباس زارع، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران و دبیر اجرایی همایش نیز در این جلسه با تقدیر از مؤسسه پیامبر اعظم (ص) به دلیل تلاش در جهت برگزاری نشست‌ها و برنامه‌های فاخر علمی و فرهنگی، گفت: در استان مازندران مؤسسه ای با سابقه قرآنی که این گونه اقدامات علمی و پژوهشی فاخر انجام دهد، نداریم.

وی با بیان اینکه متأسفانه این گونه طرح‌ها و برنامه‌های فاخر علمی و فرهنگی در جامعه کمرنگ شده است، افزود: به طور حتم برگزاری چنین همایش‌هایی می‌تواند خلأ طرح‌ها و برنامه‌های فاخر علمی و فرهنگی در استان را پر کند.

زارع بر آمادگی کامل اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران به منظور حمایت و همکاری از برگزاری این همایش تأکید کرد و گفت: متأسفانه شیوع ویروس کرونا خلأهایی را در عرصه برنامه‌های فرهنگی و هنری به وجود آورده که برگزاری این همایش می‌تواند برخی از آن خلأها را جبران کند.

کد خبر 5023099

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha