۲۷ شهریور ۱۳۹۹، ۱۰:۵۶

مدیرکل شیلات هرمزگان:

سیریک در منطقه مکران بالاترین ظرفیت آبزی پروری دارد

سیریک در منطقه مکران بالاترین ظرفیت آبزی پروری دارد

سیریک - مدیرکل شیلات هرمزگان گفت: شهرستان سیریک ظرفیت های بالایی در زمینه آبزی پروری به ویژه پرورش ماهی در قفس و تکثیر میگو در منطقه مکران دارد.

عبدالرسول دریایی عدرگفتگو با خبرنگار مهر با اذعان به اینکه سیریک پایتخت مرکز تکثیر میگوی استان هرمزگان است گفت: آنقدر فعالیت های شیلاتی در سیریک رونق و توسعه به همراه داشته است، که این شهرستان بعنوان پایتخت مرکز تکثیر میگوی استان می توان نام برد.

مدیر کل شیلات هرمزگان در این بازدید به ظرفیت صید این شهرستان اشاره ای کرد و افزود: شهرستان سیریک با برخورداری از حدود ۴۵۰ فروند شناور صیادی و حدود سه هزار دویست نفر صیاد توانسته سالانه حدود ۲۰ هزار تن صید را به خود اختصاص دهد که این مهم نشان از ظرفیت های خوب شیلاتی این شهرستان است.

دریایی به ظرفیت های آبزی پروری شهرستان سیریک اشاره ای کرد و گفت: خوشبختانه شهرستان سیریک در آبزی پروری به ویژه تکثیر و پرورش میگو و پرورش ماهی در قفس از ظرفیت های خوبی برخوردار است.

وی افزود: برداشت سالانه حدود دو هزار تن میگوی پرورشی در این شهرستان به خوبی بیانگر توانمندیهای های این شهرستان در حوزه آبزی پروری است.

دریایی مراکز تکثیر میگو در شهرستان سیریک نیز ۴مرکز عنوان کرد و تصریح کرد: با اشاره به اینکه خوشبختانه بالغ بر چهارده مرکز تکثیر در شهرستان سیریک فعالیت دارند از این شهرستان به عنوان پایتخت تکثیر میگوی استان و حتی کشور می توان یاد کرد.

وی در ادامه حمایت دستگاه های اجرایی با محوریت فرمانداری سیریک از فعالیت های شیلاتی این شهرستان را لازمه حفظ، نگهداری و ارتقای ظرفیت های شیلاتی در این شهرستان خواند و گفت: خوشبختانه استانداری هرمزگان حمایت های خوبی از فعالیت های شیلاتی کرده است که امید داریم نماینده عالی دولت در شهرستان سیریک نیز این مسیر را ادامه دهد.

دریایی تحقق اقتصاد مقاومتی، رونق و جهش در تولید را از اهم برنامه های شیلات هرمزگان در شهرستان سیریک خواند و گفت: بدون شک تحقق این مهم نیازمند حمایت از فعالیت های شیلاتی است.

مدیر کل شیلات هرمزگان همچنین با اشاره به ظرفیت های موجود در زمینه آبزی پروری به ویژه پرورش ماهی در قفس در حوزه مکران و سیریک گفت: امید است در آینده ای نزدیک شاهد اقداماتی خوبی در این صنعت در شهرستان سیریک با اولویت بومیان باشیم و بی شک اگر سرمایه گذار بومی توانمند ورود کند از ایشان استقبال خواهد شد.

وی تصریح کرد: در حال حاضر ظرفیت های شیلاتی باعث به وجود آمدن ظرفیت های خوب در زمینه بسته بندی، عمل آوری، فرآوری و صادرات شده است که امید است سرمایه گذاران بومی به این حوزه ها نیز ورود کنند.

دریایی مطالعات و ظرفیت یابی سایتهای جدید پرورش میگو در سطح شهرستان و پیگیری تجهیز و تکمیل بنادر مردمی با کمک فرمانداری را از برنامه های مهم شیلات هرمزگان در سیریک خواند.

کد خبر 5025999

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha